«Μαύρο» Πάσχα για τη χήρα του Γιώργου Βασιλείου: «Αρνούμαι να αποδεχτώ πως δεν είναι κοντά μου»

vasileioufoto-682x384

«Δεν φεύγει στιγμή από το μυαλό μου. Αναπολώ τα ωραία χρόνια, τα ταξίδια μας, τις ανέμελες στιγμές μας», λέει, μεταξύ άλλων, η Λία Θερμογιάννη  

Η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου, Λία Θερμογιάννη, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από τον θάνατό του, δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι εκείνος έχει φύγει από τη ζωή και δεν είναι δίπλα της.


Σε μία εξομολόγηση ψυχής, αυτές τις άγιες ημέρες του Πάσχα, η ίδια αναπολεί τις στιγμές που πέρασε μαζί του και μιλάει για την απώλεια που δεν μπορεί να ξεπεράσει η οικογένεια.

«Δεν φεύγει στιγμή από το μυαλό μου. Αναπολώ τα ωραία χρόνια, τα ταξίδια μας, τις ανέμελες στιγμές μας, τον ερχομό των παιδιών μας και το χαμόγελο που κράτησε μέχρι το τέλος» λέει η ίδια και συνεχίζει με δάκρυα στα μάτια.


«Στο νεκροταφείο δεν πηγαίνω καθημερινά. Αρνούμαι να αποδεχτώ πως δεν είναι κοντά μου και ο τάφος μού το επιβεβαιώνει. O γιος μας πηγαίνει συχνότερα και είναι αρκετές οι φορές που έχει βρει ολόφρεσκα λουλούδια. Πόσο πολύ ευχαριστώ τον κόσμο! Και τους ευχαριστώ διπλά γιατί, όπως μας αποκάλυψε πρόσφατα ο ιερέας του κοιμητηρίου, του ζητούν μαζί με το ευχέλαιο στα δικά τους πρόσωπα να κάνουν ένα ακόμη στον Γιώργο μου. Τον Μάρτιο, μόνο, έκανε δέκα ευχέλαια στη μνήμη του».Και προσθέτει: «Τα ρούχα του παραμένουν στις ντουλάπες του σπιτιού μας. Αδυνατώ να αποχωριστώ έστω κι ένα κομμάτι. Θα είναι σαν να αποχωρίζομαι τον ίδιο. Ακόμα και το τζιπ του βρίσκεται στο πάρκινγκ. Το βλέπω και λέω “είναι εδώ”».


Όπως η ίδια αποκάλυψε στην Espresso υπάρχουν άνθρωποι που τη στηρίζουν ακόμα και σήμερα όπως οι ηθοποιοί Γιώργος Γεωργίου και Θάνος Καληώρας που τιμούν τη μνήμη του και επικοινωνούν μαζί της: «Ο Θάνος Καληώρας κάθε δέκα ημέρες θα με πάρει τηλέφωνο να δει τι κάνω. Το ενδιαφέρον του πραγματικά μου δίνει κουράγιο» λέει η ίδια.


78544

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

21382301

Το διάσημο ζευγάρι κατηγορείται για περιβαλλοντική υποκρισία καθώς έχει κάνει τέσσερις πτήσεις με ιδιωτικό αεροπλάνο σε μόλις 11 μέρες – Ο Έλτον Τζον υποστηρίζει ότι πλήρωσε τις πτήσεις και το αντιστάθμισμα στο αποτύπωμα άνθρακα