Survivor 2: Από τα... σαλόνια στ’ αλώνια η Κωνσταντίνα!

Survivor 2: Από τα... σαλόνια στ’ αλώνια η Κωνσταντίνα!

Η Σπυροπούλου έκανε εντυπωσιακή είσοδο, το twitter έσπασε τα κοντέρ, οι «Διάσημοι» κέρδισαν για πρώτη φορά και ο Αλέξανδρος Παρθένης αποχώρησε 

Survivor 2: Από τα... σαλόνια στ’ αλώνια η Κωνσταντίνα!
Οι φόβοι διαψεύστηκαν. Ευτυχώς. Η ξανθιά θύελλα, η γυναίκα που μπορεί να χαμογελά ενώ παράλληλα οι καρωτίδες των συνεργατών της να αισθάνονται τα κοφτερά δόντια της να τις τεμαχίζουν, μπήκε από την αρχή της βραδιάς στο παιχνίδι και η αγωνία τερματίστηκε. Ένα ολόκληρο επεισόδιο παραδόθηκε στα πόδια της και η αγωνία ότι μπορεί απλώς να εμφανιζόταν στα τελευταία λεπτά έδωσε την θέση της στην απόλυτη δικαίωση του όρου: τηλεοπτικό σκάνδαλο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε αυτό που περίμεναν όλοι οι τηλεθεατές που απογοητευμένοι ένιωθαν το «Survivor» να βυθίζεται σε ατέρμονη περιδίνηση «μούσκουλων» και τρικέφαλων: το ανέστησε. Μέσα σε λίγα λεπτά ανέτρεψε τα πάντα. Εγινε πρώτο trend  στην twitterοχώρα αναγκάζοντας το ίδιο το #survivorGr να υποχωρήσει στην τρίτη θέση. Μονοπώλησε το ενδιαφέρον και αποπροσανατόλισε τις καγκελωτές βλεφαρίδες των συμπαικτριών της, οι οποίες στην θέα της πληθωρικής τηλεοπτικής «ανάφτρας» άρχισαν να πεταρίζουν θαρρείς και χτυπήθηκαν από βορειανατολικούς ανέμους εντάσεως 11 μποφόρ. Τι τα θες τα βάρη, τον διάδρομο, τις ατελείωτες ώρες προπόνησης στον στίβο και προβών στην πασαρέλα όταν μία ευτραφής μεγαλομπεμπέκα έρχεται και με το «γεια σας παιδιά» κερδίζει την παρτίδα και σου παίρνει την μπουκιά της δημοσιότητας μέσα από το στόμα; Ακόμη και η νέα Μαχήτρια, Ζωή Ανδρονικίδου πέρασε σχεδόν απαρατήρητη, αόρατη δίπλα της.



Κι όμως. Παρά την υπερχειλίζουσα γλυκύτητα, την αστείρευτη προθυμία και την ολοκληρωτική παράδοση στις αποφάσεις των συμπαικτών της, η συναρπαστική Ντίνα μπήκε με σχέδιο. Να διαψεύσει όλους όσοι πίστευαν ότι το πρώτο που θα απαιτούσε θα ήταν να κάτσει πάγκο, αν μπορούσε και θρόνο λόγω πρεμιέρας, να αποφύγει τα ζόρια λόγω απειρίας και να ικανοποιηθούν τα καπρίτσια της λόγω καλοσωρίσματος. Εκείνη, φορώντας ένα φυστικί σορτσάκι σαν ολόφρεσκος καρπός που κρέμεται έτοιμος για φάγωμα στα αιγινίτικα δέντρα, κι ένα πράσινο φανελάκι που άφηνε τα πληθωρικά μπράτσα και στήθη της σε κοινή θέα μπήκε στον στίβο μάχης, γύρισε το γούρι και πέτυχε δύο στις δύο νίκες.
Κλείσιμο

«Ο,τι θέλετε εσείς, εγώ να βοηθήσω θέλω», «Παιδιά ότι αποφασίσετε, εγώ είμαι ξεκούραστη και χορτάτη» - αυτό το καταλάβαμε με το καλησπέρα, dear… ήταν οι ατάκες που ακούγονταν σχεδόν σαν μεταγλωττισμένες από τα χείλη της παρουσιάστριας που έχει «θερίσει» συνεργάτες σαν σπαρτά στον θεσσαλικό κάμπο.

«Ηρθα για να δω τους φόβους μου. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αν περίμενα κανα δυο μήνες ίσως να είχα αλλάξει άποψη αλλά τώρα δεν πρόλαβα…Πρωτόγνωρο το συναίσθημα για κάτι που είχα δει μόνο στην τηλεόραση. Δεν ξέρω τι θα νιώσω εδώ μέσα…» είπε στον Σάκη Τανιμανίδη και όλα κύλησαν όμορφα. 



Στο αγώνισμα του τροχού, ένα από τα πιο συναρπαστικά του ριάλιτι οι ισορροπίες ανατράπηκαν, τα φαβορί άλλαξαν, οι ισχυροί παίκτες έδειξαν ανίσχυροι και τα Σελέμπριτι του παιχνιδιού έκαναν την μεγάλη ανατροπή και κέρδισαν το καλύτερο έπαθλο, μία μακαρονάδα την οποία καταβρόχθισαν με συνοπτικές διαδικασίες αφήνοντας την συσκευασία οριακά εκτός οισοφάγου… Από κοντά και η Ντίνα η οποία αν και είχε φάει λίγες ώρες πριν, κατάφερε να γίνει η πρώτη παίκτρια του “Survivor» που δεν πείνασε…



Στον αγώνα ξεχώρισαν ο Νίκος Cinemagugu, ο Νάσος ο οποίος αρχίζει και κατακτά επικίνδυνα τις τηλεθεάτριες, η Κωνσταντίνα φυσικά, η Κατερίνα Χαλικιά, ο Αλέξανδρος Παρθένης. Ο Νίκος Fraoulas  δεν έδειξε να τα καταφέρνει παρά μόνο στην πρώτη προσπάθεια όπου μέσα σε δευτερόλεπτα έριξε τον κουβά και το ηθικό των αντιπάλων του στα Τάρταρα… Η Ντίνα πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη βυθίστηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών και ανακουφισμένη εξομολογήθηκε: «Πόσο χαίρομαι που δεν είμαι "παλτό" σήμερα»… Όταν πια πέτυχε και τη δεύτερη νίκη οι συμπαίκτες της αλληλοκοιτάχθηκαν και άρχισαν να πιστεύουν ότι τελικά πίσω από αυτά τα γαλάζια μάτια κρύβεται μια παρεξηγημένη ψυχή… Ας πρόσεχαν.





Μετά τον αγώνα οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στις παραλίες τους όπου στην παραλία των «Διασήμων» έγινε μία πρώτη ξενάγηση στην νεοφερμένη συμπαίκτριά τους. Εκείνη, χαμογελαστή, έδειξε να μην σοκάρεται από τον σπαρτιάτικο τρόπο ζωής μέχρι που έφτασε μπροστά στο σεντούκι όπου αποθηκεύονται οι προμήθειες και τα εργαλεία για να αναρωτηθεί: «Αυτό είναι το safe;». Ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια των τηλεθεατών οι οποίοι ένιωσαν εκείνη την στιγμή ότι οι προσδοκίες τους όχι απλά δικαιώθηκαν αλλά ξεπεράστηκαν. Ναι, αυτή είναι η Ντίνα που ξέρουμε και αγαπάμε. Αυτή είναι η παίκτρια που θα καταφέρει να φέρει κι άλλα κοινά μπροστά στην οθόνη. Αυτή είναι η γυναίκα που όχι μόνο αποενοχοποίησε τα περιττά κιλά αλλά τα δικαίωσε και με το παραπάνω. Αυτό είναι το θηλυκό το οποίο κανείς δε θέλει σε καμία εκπομπή αλλά όλοι ήθελαν να δουν στο Survivor… Ο Νάσος «από κοντά» φρόντισε να κάνει το πρώτο μάθημα «καρύδας» στην ξανθιά νταρντάνα η οποία όλο απορία τον κοιτούσε στα μάτια…

Ακολούθησε το Συμβούλιο του νησιού. Νωρίτερα οι τρεις υποψήφιοι  προς αποχώρηση είχαν μιλήσει on camera για το πώς νιώθουν εν όψει της διαδικασίας με την Νίτσα Χατζίδου να τραγουδά τον ύμνο που έχει ερμηνεύσει ο Πασχάλης Τερζής:
«Δώσε μου μια ευκαιρία ακόμα 
Τίποτα δε σου ζητώ παραπάνω 
Δώσε μου γιατί σ’ το λέω θα πεθάνω 
Στο σταυρό που σου κάνω»



Και κάπως έτσι προφανώς, η θύελλα της πίστας σώθηκε, ο Δρυμωνάκος την γλύτωσε και ο Αλέξανδρος Παρθένης ετοίμασε βαλίτσες και οσονούπω θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου. 



Μία ανάπαυλα τριών ημερών θα τροφοδοτήσει το μοντάζ με συναρπαστικά πλάνα. Λογικά το βράδυ της Κυριακής θα παρακολουθήσουμε ένα επεισόδιο – έπος όπου μετά από τόσες ημέρες συμβίωσης θα έχουν ξεδιπλωθεί ακόμη περισσότερο οι «αρετές» των χαρακτήρων που ήδη έχουν αρχίσει να «ανθίζουν» on camera.

Η Αγγελική θα συνεχίσει να βασανίζει το μοντέλο – Θοδωρής με εξομολογήσεις κλιμακτηρίου, η Ντάρια θα καταστρώνει σχέδιο «πως θα εκτοπίσω την Ντίνα», η Χατζίδου θα προπονείται προκειμένου να γίνει καλύτερη αθλήτρια αφού καλύτερος χαρακτήρας δεν γίνεται όπως η ίδια ισχυρίστηκε, ο Αγόρου θα προπονείται για να πάρει το αίμα της φράουλας του πίσω, ο Στέλιος θα αναζητά πεταλίδες και τροφή, ο Νάσος θα πολιορκείται, η Ξένια θα προσπαθεί να αποδείξει ότι υπάρχει και θηλυκός Σπαλιάρας σε αγωνιστικό επίπεδο και ο ανταγωνισμός θα ανασάνει αφού η δομινικανή απειλή θα σιγήσει προκειμένου να τους δώσει μία ευκαιρία να σπάσουν το φράγμα του 20% τηλεθέασης στο οποίο τους έχει καταδικάσει από την στιγμή που έκανε πρεμιέρα…



Δείτε βίντεο: Από τα... σαλόνια στα αλώνια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης