Survivor 2: Τατουάζ, βλεφαρίδες, κοιλιακοί και... οι νικητές Μαχητές στην καλύβα

Survivor 2: Τατουάζ, βλεφαρίδες, κοιλιακοί και... οι νικητές Μαχητές στην καλύβα

Διαβασμένοι και μεθοδικοί οι φετινοί παίκτες, ενώ το κοινό αναζητά εναγωνίως τον νέο «Ντάνο» - Ποιοι ξεχώρισαν, ποιοι απογοήτευσαν, ποιοι άφησαν «υποσχέσεις» για τα επόμενα επεισόδια






Survivor 2: Τατουάζ, βλεφαρίδες, κοιλιακοί και... οι νικητές Μαχητές στην καλύβα
Η πρεμιέρα έγινε και το «Survivor 2» ξεκίνησε την πορεία του, η οποία αναμένεται να δούμε αν θα είναι εξίσου ξέφρενη στον πίνακα τηλεθέασης όπως αυτή του περσινού. 

Λογικά η πρεμιέρα θα έσπασε τα κοντέρ αφού όπως και πέρυσι, οι δρόμοι ερήμωσαν, τα μαγαζιά έκλεισαν και τα ντελίβερι έμειναν μόνα τους να πηγαινοέρχονται στα στενά μεταφέροντας πίτσες και σουβλάκια στα πλήθη που κλεισμένα στα διαμερίσματα περίμεναν εναγωνίως να εντοπίσουν τον νέο Ντάνο και τον διάδοχο του Βασσάλου.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ανάμεικτες και το ερώτημα που διατυπώνεται από όλες τις πλευρές, και από κοινούς θνητούς αλλά και από χρήστες των κοινωνικών δικτύων είναι γιατί φέτος δεν θα δούμε ανθρώπους της «διπλανής πόρτας». Καλογυμνασμένοι, αθλητές, ολυμπιονίκες, personal trainers, ακόμη και οι υδραυλικοί σε αυτό το παιχνίδι έχουν περάσει από κάποιους Ολυμπιακούς Αγώνες, συνθέτουν ένα σκηνικό όπου πρωταγωνιστούν τα six packs και τα γραμμωμένα μπράτσα. Ούτε λίγα κιλά παραπάνω, ούτε καμπύλες για τα κορίτσια, ούτε συνηθισμένοι άνθρωποι. Ολοι γραμμωμένοι και όλοι θαρρείς πως απήχθησαν από τα γυμναστήρια στα οποία λογικά θα έχουν περάσει την μισή ζωή τους. 

Κλείσιμο
Φυσικά η απαραίτητη γαρνιτούρα των γυμνασμένων κορμιών είναι τα τατουάζ τα οποία είτε ξεκινούν από τ’ αυτιά και καταλήγουν στους αστραγάλους είτε λειτουργούν διακοσμητικά για κάποια σημεία του σώματος. Οι κυρίες του ριάλιτι επένδυσαν περισσότερο στην ψεύτικη βλεφαρίδα η οποία έχει τοποθετηθεί σε τόσο μεγάλες ποσότητες που θα μπορούσε να χρησιμεύσει και ως σκίαστρο προκειμένου να αποφευχθούν τα εγκαύματα από τον ήλιο στα μάγουλα. 

Εντονη τάση φέτος στην παραλία του Αγίου Δομίνικου και το φρύδι τατουάζ, ενώ τα floral μαγιό των αγοριών σχολιάστηκαν έντονα και δικαιολογημένα από τους χρήστες του twitter.


Διαβασμένοι και μεθοδικοί
Κι επειδή Ντάνος δεν ξαναγεννιέται αλλά και δεν ξαναπροκύπτει, οι φετινοί παίκτες αποφάσισαν να αποδείξουν από τα πρώτα λεπτά ότι μπαίνουν διαβασμένοι στο παιχνίδι. Ετσι πριν καλά καλά ξεκινήσει το ριάλιτι ο Γιάννης Τσίλης έκανε on camera πρόταση γάμου στην καλή του γιατί λογικά πριν και μετά το παιχνίδι δεν θα ήταν και τόσο εύκολο αφού κάμερες δεν θα υπάρχουν. Επιπλέον τα λόγια αγάπης, ομαδικότητας, σύμπνοιας και αλληλοστήριξης έδιναν κι έπαιρναν με τέτοια ευκολία που νόμιζες ότι πρόκειται για ΜΚΟ και όχι για ομάδες ριάλιτι που σε λίγες εβδομάδες θα «σφάζονται» για ένα κομμάτι καρύδας.

Πάντως τα πρώτα δείγματα δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικά για το τηλεοπτικό κοινό. Ισως φταίει και το γεγονός ότι ο σωματότυπος των παικτών είναι τόσο μονότονος, ίσως και το ότι κάθετι που προσπαθεί να αντιγράψει το προηγούμενο δεν αρέσει και τόσο. 

Οσο σκληρά κι αν είναι τα αγωνίσματα ας μην ξεχνάμε ότι δεν αρκεί να έχεις αθλητές που θα τα καταφέρουν αφού πέρυσι το πρόσωπο που μονοπώλησε εντυπώσεις και σχόλια ήταν η Λάουρα Νάργες και φυσικά ο Μάνατζερ Ράγκμπι και ο Σπαλιάρας τους οποίους το κοινό υποστήριξε λόγω... αδυναμίας.

Ευτυχώς υπάρχει και η Ελένη Χατζίδου η οποία από την πρώτη κιόλας συμμετοχή της απέδειξε ότι θα δούμε μία απόφοιτο της «Μεγάλης της Λάουρας Σχολής»… Ηταν ό,τι «χειρότερο», για να θυμηθούμε λίγο και τα λαϊκά άσματα που την ανέδειξαν, είδαμε ως επίδοση στο πρώτο επεισόδιο της Κυριακής. 

Ένα επεισόδιο το οποίο ευτυχώς δεν αναλώθηκε σε ατελείωτα βίντεο όπου περιαυτολογεί ο κάθε υποψήφιος αλλά κατευθείαν μπήκε στο νόημα. Εγινε το αγώνισμα, το οποίο το έχουμε ξαναδεί, είδαμε και την δυναμικότητα των παικτών και φτάσαμε μέχρι και το Συμβούλιο όπου ανακοινώθηκαν αλλαγές, με σημαντικότερη αυτή της εισόδου νέων παικτών και όπου να ‘ναι θ’ αρχίσει και η «σφαγή».

Φυσικά αυτό που όλοι περιμένουν εναγωνίως είναι η μεγάλη είσοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου η οποία εκτός του ότι θα τα βρει έτοιμα, αφού η καλύβα στήθηκε, θα καταφέρει λογικά με την τεράστια εμπειρία της να τα κάνει όλα άνω κάτω και στις δυο ομάδες ακόμη και εξ αποστάσεως. Εκτός του ότι όλοι περιμένουν να δουν μια κανονική και φυσικά εντυπωσιακή γυναίκα, αναμένουν να δουν με ποιο τρόπο η πληθωρική Κωνσταντίνα θα ξεπερνά τα εμπόδια, θα τσαλαβουτά στις γούρνες και εν συνεχεία θα ξαπλώνει στα σανίδια με τους σκορπιούς και τα κουνούπια γίγαντες να παραμονεύουν…


Οι πρώτοι φερέλπιδες
Ο ανταγωνισμός σε σχέση με τα κορμιά είναι σχετικά δύσκολος αφού όλοι λίγο πολύ είναι στην ίδια κατάσταση όπως φάνηκε. Αυτό πάντως που έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι πολλοί πρωταθλητές ηττήθηκαν από πιο αδύναμους αλλά και ότι κάποιοι που δεν έδειχναν να το «κατέχουν» το άθλημα ξεχώρισαν.
 
Η Ντάρια για παράδειγμα, αν και μοντέλο, σάρωσε στα αγωνίσματα όπως και ο επιχειρηματίας – ηθοποιός Νάσος Παπαργυρόπουλος. ο οποίος παρά το ύψος και τον όγκο του κατάφερε να πάρει σημαντικούς πόντους. Δυνατοί οι Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, Κατερίνα Δαλάκα και Στέλιος Κρητικός αν και ο τελευταίος είχε να αντιμετωπίσει και μία επιπλέον δυσκολία. Τον Σάκη Τανιμανίδη να λέει κάθε λίγο και λιγάκι ότι είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης στο Survivor, αν και είναι 43 ετών. 

Στον πάγκο τα μοντέλα Ολγα Φαρμάκη και Αλέξανδρος Παρθένης δεν έδειξαν ακόμη τι «ψάρια πιάνουν» αν και οι προσδοκίες είναι χαμηλές για τις επιδόσεις τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και το εξωτικό σκηνικό ήταν οι μόνες σταθερές από το παρελθόν αν και ο παρουσιαστής ήταν λίγο πιο φλύαρος, μάλλον λόγω εμπειρίας και άνεσης.

Είναι νωρίς ακόμη αλλά λείπει το απλό λαϊκό παιδί που θα πάρει μαζί του τον κόσμο, η γυναίκα που θα αναστατώσει όλη την ακτογραμμή του Αγίου Δομίνικου - αν και έρχεται οσονούπω - ο ιντριγκαδόρος, ο διπρόσωπος, ο σπιούνος, ο συμφεροντολόγος, ο τεμπέλης, η συμφεροντολόγα… Ολοι αυτοί που αγαπήθηκαν με πάθος από το κοινό στο πρώτο Survivor. Ας ελπίσουμε ότι μέσα από τους καλο - γραμμωμένους κοιλιακούς θα αναδειχθούν ανάλογες προσωπικότητες, ότι τα κορμιά θα κρύβουν αρετές που αρμόζουν σε ένα ριάλιτι, ότι η αγάπη του πρώτου επεισοδίου θα εξατμιστεί γρήγορα και ότι η ξανθιά Ντίνα της πρωινής ψυχαγωγίας μόλις φτάσει στην παραλία θα σηκώσει αμμοθύελλα. Γιατί πόσο τρικέφαλο να αντέξει ο τηλεθεατής;






Ο πρώτος αγώνας – Όλα για την καλύβα
Ο αγώνας ξεκινά και το πρώτο δίδυμο μπαίνει στον στίβο μάχης. Μιχάλης Μουρούτσος εναντίον Νικόλα Αγόρου και εμπόδια, σκοινιά, γούρνες, προσπεράστηκαν και ο Μουρούτσος με δυσκολία ομολογουμένως έκανε το 1- 0. Ξένια εναντίον Μαρίνας, τραγουδίστρια εναντίον γυμνάστριας με την δεύτερη εύκολα να «καθαρίζει» την δεύτερη μονομαχία. Γιάννης Δρυμωνάκος εναντίον Ηλία Γκότση, κολυμβητής εναντίον personal trainer και ο δεύτερος κατάφερε να κερδίσει ρίχνοντας όλους τους κύβους την ώρα που ο Δρυμωνάκος δεν πέτυχε ούτε ένα… Μαχητές – Διάσημοι: 2-1.

Μαρία Σαμαρινού εναντίον Αγγελικής, σκι εναντίον κικ μπόξινγκ με την διάσημη αθλήτρια να ισοφαρίζει σε 2-2. Νάσος Παπαργυρόπουλος εναντίον Θοδωρή Θεοδωρόπουλου ή αλλιώς «το πιο ψηλό δίδυμο» και οι» αγαπημένοι του γυναικείου κοινού» να προσφέρουν θέαμα και τελικά με μικρή διαφορά το μοντέλο να κερδίσει την παρτίδα. Κατερίνα Δαλάκα εναντίον Μελίνας και παρά το γεγονός ότι η Δαλάκα είναι πρωταθλήτρια στίβου εύκολα η Κύπρια παίκτρια κάνει το 4 – 2 με τη νίκη της.

Γιάννης Τσίλης και Χάρης Γιακουμάτος με τον παρκουρίστα των Μαχητών να κερδίζει κάνοντας στη διαδρομή και «κόλπα» προς τέρψιν των τηλεθεατών. Η δυναμική των «Μαχητών» είναι εμφανής αφού καταφέρνουν να κερδίσουν και αθλητές με πολύ υψηλές επιδόσεις. Κατερίνα Χαλικιά εναντίον Βιργινίας. Μπάσκετ εναντίον βόλευ. Η ξανθιά ψηλή των «Διασήμων» παίρνει τη νίκη αν και δεν έδειξε να είναι και πολύ δυνατή στη διαδρομή…

Εντωμεταξύ οι συμβουλές όσων αγωνίστηκαν στους υπόλοιπους της ομάδας δίνουν και παίρνουν αλλά κανείς δε φαίνεται να τις ακολουθεί. Στέλιος Κρητικός εναντίον Κωνσταντίνου Τσεπάνη, ηθοποιός εναντίον παλαιστή – υδραυλικού. Παρά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής είπε τρεις φορές ότι είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης, ο συμπρωταγωνιστής του Μάρκου Σεφερλή πήρε άξια τη νίκη, ελπίζοντας να μην ξανακούσει σχόλια για την ηλικία του…

Ελένη Χατζίδου εναντίον Ντάριας, μπουζούκια εναντίον πασαρέλας και τα δύο κορίτσια αγκομαχώντας αγωνίζονται. Με επιδόσεις Νάργες, η Χατζίδου χάνει με τεράστια διαφορά και αφήνει τους «Μαχητές» να προηγηθούν με 6 -4. Νάσος Παπαργυρόπουλος εναντίον Χάρη Γιακουμάτου και στον πόντο κερδίζει ο «ψηλός» γιος επιχειρηματία – ηθοποιός. Μαρία Σαμαρίνου εναντίον Βιργινίας και οριακά κερδίζει τον αγώνα η σκιέρ, με αποτέλεσμα την ισοπαλία των δύο ομάδων με 6-6.

Στέλιος Κρητικός εναντίον Νικόλα Αγόρου και με ένα κυβάκι διαφορά ο Αγόρου κάνει το 7-6 για τους «Μαχητές». Κατερίνα Χαλικιά εναντίον Μελίνας με τους Μαχητές να ανεβάζουν την διαφορά και το σκορ 8 -6. Μιχάλης Μουρούτσος εναντίον Κωνσταντίνου Τσεπάνη και οι «Διάσημοι» πλησιάζουν στο 8-7 χάρη στο δυνατό χέρι του Ολυμπιονίκη. Κατερίνα Δαλάκα εναντίον Μαρίνας και η ισοπαλία είναι γεγονός…

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος εναντίον Γιάννη Τσίλη και με διαφορά δευτερολέπτου οι «Διάσημοι» παίρνουν προβάδισμα και το σκορ γίνεται 9-8. Ντάρια εναντίον Ξένιας και το βαρύ πυροβολικό μπαίνει στον στίβο μάχης. Μοντέλο εναντίον τραγουδίστριας και οι «Μαχητές» ισοφαρίζουν κάνοντας το αγώνισμα ντέρμπι πρώτης γραμμής.

Κατερίνα και Στέλιος από τους Διάσημους και Μελίνα και Ηλίας από τους «Μαχητές» στον αγώνα για τον τελευταίο και καθοριστικό πόντο που θα κρίνει τον αγώνα.
Και, ναι! Οι «Μαχητές» θα είναι οι νικητές του πρώτου αγώνα, με σκορ 10 -9 και το έπαθλο – κατάλυμα είναι δικό τους.

Στον απολογισμό όλα κύλησαν ομαλά, οι κόντρες ακόμη δεν έχουν ξεσπάσει οπότε είχαμε καταιγισμό από κλισέ αλληλοθαυμασμού και συγχαρητηρίων.






Στην καλύβα του μπαρμπα- Ατζούν
Επιστρέφοντας στην παραλία τους οι «Μαχητές» αντίκρισαν έτοιμη την καλύβα τους και άρχισαν να μαζεύουν ξύλα προκειμένου να ανάψουν φωτιά. Ακολούθησε και μασάζ και λόγια αγάπης μέχρι να αρχίσουν τα «μαχαιρώματα» και οι ίντριγκες. Ξεκούραση και για τους «Διάσημους» οι οποίοι ξεκίνησαν οικοδομικές εργασίες για να χτίσουν την καλύβα τους. Και ξύλα έκοψαν και καρύδες βρήκαν και έδειξαν να συνεργάζονται καλά.

Το πρώτο συμβούλιο του Νησιού με τον Σάκη Τανιμανίδη είχε στο μενού μία σημαντική ανακοίνωση. Το παιχνίδι θα παίζεται διαφορετικά, είπε ο παρουσιαστής. Οι αλλαγές θα είναι οι εξής: θα προστεθεί ένα νέο έπαθλο και αυτό θα είναι κάτι που θα προσφέρει μία επαφή με τον πολιτισμό, κάποιες ανέσεις τις οποίες ο Τανιμανίδης δεν θέλησε να αποκαλύψει με λεπτομέρειες. Η δεύτερη αλλαγή είναι ότι φέτος αντί για δύο θα είναι ένας ο νικητής της ατομικής ασυλίας με ψηφοφορία.

Ο δεύτερος θα βγαίνει βάση της απόδοσης στα αγωνίσματα και όχι με ψηφοφορία. Η τρίτη αλλαγή είναι η προσθήκη νέων παικτών και για τις δύο ομάδες. Επιπλέον, σε περίπτωση τραυματισμού θα υπάρχει αντικατάσταση.

Και κάπως έτσι το πρώτο επεισόδιο και το πρώτο Συμβούλιο έλαβε τέλος. Η συνέχεια το βράδυ της Δευτέρας…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης