Νόνικα Γαληνέα για Ζωή Λάσκαρη: «Με πόνο και αγάπη της εύχομαι να είναι ευλογημένο το ταξίδι»

Νόνικα Γαληνέα για Ζωή Λάσκαρη: «Με πόνο και αγάπη της εύχομαι να είναι ευλογημένο το ταξίδι»

Συγκινεί η στένη φίλη της αξέχαστης σταρ, Νόνικα Γαληνέα

Νόνικα Γαληνέα για Ζωή Λάσκαρη: «Με πόνο και αγάπη της εύχομαι να είναι ευλογημένο το ταξίδι»

Η Ζωή Λάσκαρη δεν είναι πια μαζί μας. Η τελευταία μεγάλη πρωταγωνίστρια του «χρυσού» ελληνικού κινηματογράφου, έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή, σε ηλικία 73 ετών. Συντετριμμένοι οι δικοί της άνθρωποι και οι φίλοι της από την ξαφνική απώλεια, μιλούν για το ανεκπλήρωτο κενό που αφήνει πίσω της.

Ανάμεσά τους, η καλή φίλη της αξέχαστης ηθοποιού, Νόνικα Γαληνέα. «
Με τη Νόνικα ακόμα είμαστε φίλες. Μιλάμε. Βλεπόμαστε, την αγαπώ πολύ», είχε πει σε μία από τις τελευταίες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις η Ζωή Λάσκαρη. Η Νόνικα Γαληνέα μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha,
δήλωσε: «Της είχα πει πριν από λίγο καιρό: ''Είσαι πολύ τυχερή που σε λένε Ζωή, γιατί αυτή τη λέξη παρακαλάμε όλοι στο Θεό. Ζωή ζητάμε όλοι. Τώρα μία είναι η αλήθεια. Είναι αβάστακτο για τους δικούς της, αλλά ο Θεός της χάρισε το μεγαλύτερο δώρο. Την πήρε κοντά Του με τον τρόπο που όλοι παρακαλάμε να μας πάρει. Με πόνο και αγάπη της εύχομαι να είναι ευλογημένο το ταξίδι. Η φιλία μας ήταν στενή. Η Ζωή είχε μεγάλη καρδιά και ήταν πιστή φίλη. Σε κάθε χαρά και σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής μου, ήταν κοντά μου. 'Οπως ήμουν και εγώ κοντά της. Θα θυμάμαι πάντα το δυνατό γέλιο της, το κέφι της και της μοναδικής σε αισθητική εμφανίσεις της, με τα υπέροχα φορέματα της και τον τρόπο που ήξερε να τα προβάλλει. Θα μου λείψει πάρα πολύ!».


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης