Πόπη Τσαπανίδου: Επιτήδειοι χρησιμοποιούσαν το όνομά μου για να διαφημίζουν «μαντζούνια»

Πόπη Τσαπανίδου: Επιτήδειοι χρησιμοποιούσαν το όνομά μου για να διαφημίζουν «μαντζούνια»

Στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απευθύνθηκε η παρουσιάστρια και κατέθεσε μήνυση εναντίον των υπευθύνων

Πόπη Τσαπανίδου: Επιτήδειοι χρησιμοποιούσαν το όνομά μου για να διαφημίζουν «μαντζούνια»
Το όνομα της Πόπης Τσαπανίδου χρησιμοποιούσαν άγνωστοι για να διαφημίσουν και να προωθήσουν σκευάσματα σιδήρου και άλλα «μαντζούνια», όπως καταγγέλλει η ίδια η δημοσιογράφος. 

Η κυρία Τσαπανίδου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως την συγκεκριμένη σελίδα χειρίζονταν επιτήδειοι και πως δεν είχαν καμία σχέση με την ίδια. Μάλιστα, πρόσθεσε πως έχει ήδη καταθέσει μήνυση, αφού απευθύνθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι άντρες της οποίας έχουν εντοπίσει τους δράστες. 

Η παρουσιάστρια γράφει ακόμα πως για το γεγονός ενημερώθηκε από φίλους της στο facebook, που είδα τα σχετικά posts - τα οποία έχουν εκατοντάδες χιλιάδες views ήδη.

Κλείσιμο
Η ανάρτηση της παρουσιάστριας:
«
Αγαπητοί φίλοι
πρόσφατα ενημερωθηκα μετα απο μηνυματα σας στο inbox και στο messenger πως εχει δημιουργηθει μια σελιδα στο facebook στο δικο μου ονομα μεσω της οποιας ανεβαινουν sponsored posts διαφημιστικα για πωλησεις serum και διαφόρων άλλων "ματζουνιών" 
Μέσα σε λίγες ημέρες μάλιστα κατάφερε να κάνει το κάθε post περισσότερα από 260 χιλιάδες views.
Μόλις το έμαθα απευθύνθηκα αμέσως στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσα ΜΗΝΥΣΗ με τη βοήθεια της δικηγόρου μου κας Ariadni Nouka B.
Αν και οι άντρες της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κινήθηκαν εξαιρετικά γρήγορα, περίμενα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να σας ενημερώσω τώρα που τα ηλεκτρονικά ίχνη των επιτήδειων που έδρασαν χρησιμοποιώντας το όνομά μου ειναι πια στα χερια των αρμοδιων διωκτικων αρχων
».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης