Ο Φάντι Φάουαζ, ήταν ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ και ο άνθρωπος που τον βρήκε νεκρό, στο σπίτι του. Ο Φάουαζ, το αποκάλυψε με μια ανάρτησή του στο twitter.
«Αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Το να βρίσκεις τον σύντροφό σου να έχει πεθάνει ειρηνικά στο κρεβάτι το πρωί… Δεν θα πάψεις ποτέ να μου λείπεις..ΧΧ.» έγραψε ο Φάντι.
Κλείσιμο
Οπως δηλώνει, στην Daily Telegraph, οι δυο τους είχαν σχεδιάσει να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα και ο Τζορτζ Μάικλ περίμενε με ανυπομονησία τις γιορτές. Ο Φάουαζ, κομμωτής στο επάγγελμα, ξεκίνησε να βγαίνει με τον ποπ σταρ αμέσως μετά τον χωρισμό του με τον Κένι Γκος. «Όλα ήταν πολύ περίπλοκα το τελευταίο διάστημα. Τώρα όλα καταστράφηκαν. Θέλω οι άνθρωποι να τον θυμούνται έτσι όπως ήταν, ένας όμορφος άνθρωπος».
Φάντι Φάουαζ
Ο Φάντι Φάουαζ, ήταν ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.