Όταν το 2011 ο Τζορτζ Μάικλ έκανε το πρώτο carpool karaoke

Όταν το 2011 ο Τζορτζ Μάικλ έκανε το πρώτο carpool karaoke

Το ντουέτο με τον Τζέιμς Κόρντεν πιστεύεται ότι ήταν αυτό που ενέπνευσε τον διάσημο παρουσιαστή να δημιουργήσει ένα από τα πιο δημοφιλή ένθετα

Όταν το 2011 ο Τζορτζ Μάικλ έκανε το πρώτο carpool karaoke
Ο Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 53 ετών ανήμερα τα Χριστούγεννα, εκτός από τη συνεισφορά του στη μουσική θα πρέπει να τον θυμόμαστε και για το ότι ήταν αυτός που πρώτος έκανε το διάσημο πλέον Carpool Karaoke με τον Τζέιμς Κόρντεν.

Ήταν το 2011 όταν ο Μάικλ στα πλαίσια της εκομπής Comic Relief έκανε μια βόλτα με τον Κόρντεν ο οποίος τότε ήταν γνωστός για μια κωμική εκπομπή. 

Κάποια στιγμή ο Κόρντεν δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον παραγωγό της εκπομπής που του ζητά να παρέμβει σε ένα σημαντικό ζήτημα. Ξαφνικά διαπιστώνει ότι δίπλα του βρίσκεται ο Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος μετά από μια σύντομη συζήτηση, για να τον χαλαρώσει αρχίζει να τραγουδά μαζί του.

Κλείσιμο
Πολλοί αποδίδουν σε αυτό το ντουέτο την ιδέα του Κόρντεν, η οποία πλέον έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ένθετα καθώς από αυτό έχουν παρελάσει μεταξύ άλλων η Μαράια Κάρεϊ, ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Αντέλ, η Μισέλ Ομπάμα κ.α.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης