Η «Μπρέντα» με μια φωτογραφία ευχαρίστησε όσους είναι στο πλευρό της
«Ευχαριστώ εσάς τους τρεις που είστε διαρκώς στο πλευρό μου, με αγαπάτε και με βοηθάτε καθημερινά στις δύσκολες μέρες που διανύω», είπε η ηθοποιός
Η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία με εντελώς ξυρισμένο το κεφάλι της ευχαριστώντας θερμά τους ανθρώπους που είναι δίπλα της και που την βοηθούν να αντιμετωπίζει καθημερινά τις δύσκολες μέρες που έχει μπροστά της.
Μια εβδομάδα μετά η «Μπρέντα του Μπέβερλι Χιλς» ανέβασε στο Instagram της άλλη μια φωτογραφία που την δείχνει με ξυρισμένο το κεφάλι.
Κλείσιμο
«Ευχαριστώ εσάς τους τρεις που είστε διαρκώς στο πλευρό μου, με αγαπάτε και με βοηθάτε καθημερινά στις δύσκολες μέρες που διανύω», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε την ασπρόμαυρη φωτογραφία.
Η 45χρονη μίλησε πιο ανοιχτά για το καρκίνο του μαστού λέγοντας: «Τελικά πρόκειται για δύο στήθη. Εννοώ πως τα αγαπάω, είναι δικά μου, είναι όμορφα αλλά στην τελική προτιμώ να παραμείνω ζωντανή και να γεράσω με τον σύζυγό μου».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών