Η Έλλη Παπαγγελή... επιστρέφει: Απέρριψα τον κομμουνισμό στα 15 μου, γιατί ο Μαρξ λέει βλακείες

Η Έλλη Παπαγγελή... επιστρέφει: Απέρριψα τον κομμουνισμό στα 15 μου, γιατί ο Μαρξ λέει βλακείες

Τι συνέβη όταν η σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα διάβασε το «Κεφάλαιο»; - Δεν νιώθω ακροδεξιά, δηλώνει και... αυτοπροσδιορίζεται στο πολιτικό γίγνεσθαι

Η Έλλη Παπαγγελή... επιστρέφει: Απέρριψα τον κομμουνισμό στα 15 μου, γιατί ο Μαρξ λέει βλακείες
Ποιος Μαρξ και... κουραφέξαλα; Η σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα Έλλη Παπαγγελή, γνωστή τόσο για την αμφισσβήτησή της για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου όσο και για τις σέξι φωτογραφίσεις της με τα... απολύτως απαραίτητα, δημιουργεί και πάλι «ντόρο» στα social media, χαρακτηρίζοντας «βλακείες» το «Κεφάλαιο» του θεμελιωτή του κομμουνισμού.

«Στα 15 μου χρόνια απέρριψα τον κομμουνισμό, γιατί διάβασα το "Κεφάλαιο" του Καρλ Μαρξ και είδα ότι ο άνθρωπος λέει βλακείες. Τότε είπα ότι κομμουνίστρια δεν θα γίνω ποτέ. Διαβάζω τα πάντα, από τα άπαντα του οικονομολόγου Μ. Κρίσμαν μέχρι το "Φωτιά και Τσεκούρι" του Ευ. Αβέρωφ» σημειώνει, μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής», η καλλονή που έγινε γνωστή από τις διαφημίσεις του κολλαγόνου, αλλά και από τις κατά καιρούς αμφιλεγόμενες δημόσιες τοποθετήσεις της.

Εξηγώντας, παράλληλα, την πολύ πρόσφατη ανάρτησή της στο Facebook σχετικά με τον υπάλληλο σεκιούριτι του ΗΣΑΠ και τη ρατσιστική του συμπεριφορά εις βάρος Αφρικανού μετανάστη, τόνισε: «Δεν νιώθω ακροδεξιά. Ανήκω στη λαϊκή Δεξιά και πιστεύω ότι η χώρα μπορεί να αντέξει μόνο ένα ποσοστό λαθρομεταναστών. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους νόμιμους μετανάστες».
Κλείσιμο

Η Έλλη Παπαγγελή μίλησε και για τα εσωτερικά του κόμματός της, σημειώνοντας: «Η ΝΔ μπορεί να χωρέσει όλες τις απόψεις, από το φιλελεύθερο Κέντρο και την καθαρή Δεξιά μέχρι και τη λαϊκή Δεξιά. Εγώ δεν στήριξα Σαμαρά στις προηγούμενες εκλογές για πρόεδρο. Ψήφισα την Ντόρα».










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης