Πιτ - Τζολί: Όσα ειπώθηκαν στην κοινή τους συνέντευξη

Πιτ - Τζολί: Όσα ειπώθηκαν στην κοινή τους συνέντευξη

Η απόφαση της Τζολί να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή και αργότερα υστερεκτομή, η αγωνία του Πιτ για τη σύζυγό του και η απόκαλυψη της χολιγουντιανής σταρ, ότι την χειρούργησε ο ίδιος γιατρός που είχε χειρουργήσει την μητέρα της

Πιτ - Τζολί: Όσα ειπώθηκαν στην κοινή τους συνέντευξη
Με εξομολογητική διάθεση έδωσαν μία κοινή συνέντευξη ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, στο αμερικάνικο «Today Show» του καναλιού NBC και όπως ήταν αναμενόμενο, έσπασαν ρεκόρ τηλεθέασης, αγγίζοντας ποσοστό της τάξης του 68%, Η συνέντευξη δόθηκε στο πλαίσιο της προώθησης της νέας ταινίας «By The Sea», όπου υποδύονται ένα ζευγάρι που προσπαθούν να ξεπεράσουν την κρίση στη σχέση τους.

Κλείσιμο


Η χολιγουντιανή σταρ, εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να υποβληθεί το 2013 σε διπλή μαστεκτομή και αργότερα σε υστερεκτομή. 'Οπως εξήγησε στη συνέντευξη, η μητέρα της και ηθοποιός, Marcheline Bertrand, διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών, το 1999 σε ηλικία  49 ετών. Έπειτα από πολυετή μάχη με την επάρατη νόσο, η Bertrand έφυγε από τη ζωή, το 2007.



Η Τζολί έχασε και τη γιαγιά της από την ίδια ασθένεια. «'Οταν πήγα να επισκεφτώ τη μητέρα μου στο νοσοκομείο- μόλις είχε μάθει ότι είχε καρκίνο- μου είπε ότι επρόκειτο να αφαιρέσει τις ωοθήκες της. Ήταν πολύ αναστατωμένη και ένιωθε σαν να της παίρνουν ένα κομμάτι της γυναικείας φύσης της. Ήταν μία άλλη γυναίκα στο νοσοκομείο που θρηνούσε. Αργότερα κατάλαβα ότι ήταν μία νέα γυναίκα (που θα έκανε την ίδια εγχείρηση) η οποία δεν είχε κάνει ακόμα παιδιά και απέκλειε για πάντα αυτό το ενδεχόμενο», ήταν τα λόγια της Τζολί.



Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι μία ειδική εξέταση αίματος που έκανε, έδειξε ότι είχε 87% πιθανότητες να αναπτύξει καρκίνο στον μαστό και 50% πιθανότητες, να αναπτύξει καρκίνο στις ωοθήκες. Η Τζολί μίλησε για τις επεμβάσεις που υποβλήθηκε το 2013 και αποκάλυψε ότι την χειρούργησε, ο ίδιος γιατρός που είχε χειρουργήσει τη μητέρα της. «Είχαμε τις ίδιες νοσοκόμες και τους ίδιους γιατρούς. Ο γιατρός που αφαίρεσε τις ωοθήκες μου, ήταν ο γιατρός της μητέρας μου. Η μητέρα μου του είχε πει: ''Υποσχέσου μου, ότι θα αφαιρέσεις της ωοθήκες της Άντζι...'' Έτσι όταν συναντηθήκαμε, κλάψαμε μαζί. Μου είπε ο γιατρός: ''Το υποσχέθηκα στη μητέρα σου και πρέπει να το κάνω!''».

Ο Μπραντ Πιτ, που βρισκόταν στη Γαλλία, πήρε το πρώτο αεροπλάνο για να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του. «Πήρα το αεροπλάνο της επιστροφής...Το να μην ήμουν εκεί, θα με γέμιζε με φρικτά συναισθήματα!». Ποια ήταν η στήριξη του; «'Έκανα ό,τι έπρεπε να γίνει για να μείνει η οικογένεια ενωμένη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μία τρομακτική απόφαση (η επέμβαση). Γιατί πολλά πράγματα μπορούν να πάνε στραβά ή σε άλλη κατεύθυνση. Αλλά ήταν δική της απόφαση τι έπρεπε να κάνει!». Και κατέληξε: «Το έκανε για τα παιδιά της, για την οικογένειά μας, για να μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί»

Η Αντζελίνα Τζολί είπε τότε για τη στήριξη του συζύγου της: «Ήξερα καθ’ όλη τη διάρκεια των εγχειρήσεων ότι ήταν στο πλάι μου και ότι δεν θα ένιωθα λιγότερο γυναίκα επειδή ο άντρας μου δεν θα το άφηνε ποτέ να συμβεί». Και συνέχισε: «Μου έκανε πολύ ξεκάθαρο τι αγαπούσε και τι σημαίνει να είσαι γυναίκα για εκείνον. Γυναίκα σημαίνει για εκείνον μία έξυπνη, ικανή που νοιάζεται για την οικογένειά της. Δεν είχε να κάνει με κάτι σωματικό!».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης