H Kate Middleton θυμίζει κάτι από… Diana

H Kate Middleton θυμίζει κάτι από… Diana

Ενδυματολογικά τουλάχιστον!

H Kate Middleton θυμίζει κάτι από… Diana
Λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ, William και Kate, πέρασαν για δεύτερη φορά το κατώφλι του νοσοκομείου St. Mary's, αυτή τη φορά  κρατώντας στην αγκαλιά τους τον τρίτο διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Χαμογελώντας στο φωτογραφικό φακό, το πριγκιπικό ζευγάρι χαιρέτησε το πλήθος κόσμου και δημοσιογράφων που είχε συγκεντρωθεί και μετρούσε αντίστροφα για να δει από κοντά το… βασιλικό μωρό, που εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα έχει φέρει τα πάνω - κάτω στη Βρετανία.

Κλείσιμο




Μιας και το ζευγάρι είχε επιλέξει να φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί -που παραμένει άγνωστο ακόμα πώς θα ονομαστεί- στο ίδιο νοσοκομείο που γεννήθηκε πριν από 31 χρόνια και ο μπαμπάς του, δηλαδή ο πρίγκιπας William- φαίνεται ότι η Kate Middleton αποφάσισε να θυμίσει σε… όλα  την αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Έτσι, εκτός από τα ήδη γνωστά κοινά που μοιράζονται οι δύο γυναίκες, όπως το ότι η ζωή τους άλλαξε από τη μία στιγμή στην άλλη, ότι μοιάζουν στο χαρακτήρα και στη γλυκύτητα που εκπέμπουν, πλέον Kate και Diana όχι μόνο γέννησαν στο ίδιο νοσοκομείο, αλλά έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση μετά τη γέννα με (σχεδόν) τα ίδια ρούχα!

Η Kate απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό να φοράει ένα πουά φόρεμα σε μπλε απόχρωση, που φέρει την υπογραφή της Jenny Packham και ένα ζευγάρι λευκά γοβάκια και να στέκεται για να βγάλει την πρώτη φωτογραφία με το γιο της, στο ίδιο σκαλοπάτι που είχε σταθεί και η Diana.

Η εμφάνιση της αυτή θύμισε σε πολλούς θύμισε εκείνη της ξανθιάς πριγκίπισσας τους, στις 21 Ιουνίου του 1982, οπότε και η Diana είχε περάσει το κατώφλι του St. Mary's, έχοντας στο πλευρό της τον Κάρολο και είχε παρουσιάσει στο βρετανικό λαό τον πρώτο διάδοχο του θρόνου.

Μάλιστα, υπάρχουν ήδη σχόλια στον τύπο που αναφέρουν ότι «το φόρεμα της Kate είναι το εκσυγχρονισμένο φόρεμα της Diana».

Να σημειωθεί ότι η πρόσθεση να θυμίσει τη μητέρα του William φαίνεται και από το γεγονός  ότι το φόρεμα αυτό σχεδιάστηκε και ράφτηκε πάνω της ειδικά για την περίσταση – και σε τέτοιες περιστάσεις δεν υπάρχουν συμπτώσεις!









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης