Ανδρομάχη: Όταν έφευγα από τις ζωές κάποιων ανθρώπων έβλεπα να καταστρέφονται λίγο μετά, όχι επειδή το ευχήθηκα

Ανδρομάχη: Όταν έφευγα από τις ζωές κάποιων ανθρώπων έβλεπα να καταστρέφονται λίγο μετά, όχι επειδή το ευχήθηκα

Συνέβαινε, δεν ξέρω γιατί, σχολίασε η τραγουδίστρια

Ανδρομάχη: Όταν έφευγα από τις ζωές κάποιων ανθρώπων έβλεπα να καταστρέφονται λίγο μετά, όχι επειδή το ευχήθηκα
Σε εμπειρίες από σχέσεις του παρελθόντος της αναφέρθηκε η Ανδρομάχη, περιγράφοντας πως, όπως υποστήριξε, μετά την απομάκρυνσή της από τη ζωή ορισμένων ανθρώπων, ακολούθησαν δύσκολες καταστάσεις για εκείνους.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες συνέντευξη στο vidcast Daily Kous Kous και μεταξύ άλλων απάντησε σε Q&A  για τις σχέσεις. Πιο αναλυτικά, η Ανδρομάχη απάντησε σε ερώτηση για το εάν έχει πληγώσει περισσότερο η ίδια ή εάν έχει πληγωθεί.

Η ίδια εξήγησε, πως αν και δεν το επεδίωξε, είδε ανθρώπους που υπήρξαν στη ζωή της, μετά την απομάκρυνσή τους, να βιώνουν καταστροφικές όπως είπε καταστάσεις. Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok του Superfm_radio, η Ανδρομάχη είπε:  
«Όταν έφευγα από τις ζωές κάποιων ανθρώπων έβλεπα λίγο να καταστρέφονται μετά, όχι επειδή το ευχήθηκα, αλλά συνέβαινε, δεν ξέρω γιατί. Δεν φταίω εγώ. Πληγώθηκαν, αλλά όχι από εμένα» και πρόσθεσε: «Εγώ έχω πληγωθεί».

Δείτε το βίντεο

@superfm_radio

🎥 Q&A Vidcast του Super FM powered by @jiniuscy Διαφάνεια ή μυστικά; Είναι η ίδια ανοιχτό βιβλίο ή όχι; Δες εδώ, τι αποκαλύπτει η @andromache_dim στο νέο vidcast με τον @pansiamo ✨ Με τη στήριξη του Jinius, του έξυπνου marketplace της Κύπρου.

♬ original sound - SuperFm Radio - SuperFm Radio
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης