Για την έλευση του καλοκαιριού ανυπομονεί η Πόπη Μαλλιωτάκη, όπως φαίνεται από την τελευταία της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει, φορώντας φούξια μπικίνι, ενώ βρίσκεται σε μία πισίνα. «Καλημερούδια. Με το καλοκαιράκι μας να πλησιάζει», ήταν το σχόλιο που έκανε η Πόπη Μαλλιωτάκη στη λεζάντα που συνόδευε τα σχετικά στιγμιότυπα.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.