Ανδρέας Μικρούτσικος για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε: Έλεγα «καλά να πάθω», δεν στενοχωριόμουν που κοιμόμουν με κουβέρτα, γιατί δεν είχα καλοριφέρ

Ανδρέας Μικρούτσικος για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε: Έλεγα «καλά να πάθω», δεν στενοχωριόμουν που κοιμόμουν με κουβέρτα, γιατί δεν είχα καλοριφέρ

Με ένοιαζε να έρθει ένας φίλος να του φτιάξω ένα τσάι, αν υπήρχε, και να πούμε κάτι αισιόδοξο, ανέφερε ο παρουσιαστής

Ανδρέας Μικρούτσικος για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε: Έλεγα «καλά να πάθω», δεν στενοχωριόμουν που κοιμόμουν με κουβέρτα, γιατί δεν είχα καλοριφέρ
Τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε μια περίοδο στέρησης περιέγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, τονίζοντας ότι δεν τον επηρέαζε ψυχολογικά η έλλειψη ανέσεων, καθώς τον απασχολούσε περισσότερο η ανθρώπινη επαφή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast «AnesTea», που δημοσιεύτηκε στο YouTube, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μετάβαση από μια άνετη ζωή σε μια περίοδο οικονομικής πίεσης, λέγοντας: «Εκτός από μία στενοχώρια που μεταφραζόταν σε κάποια λάθη που έκανα και συνέβη αυτό, στη μετάβαση έλεγα “καλά να πάθω”, δεν με έπιανε στενοχώρια γιατί θα κοιμηθώ με κουβέρτα και δεν θα έχω καλοριφέρ, που εγώ έβαζα το πετρέλαιο από τον Σεπτέμβρη και σταμάταγε τον Ιούνιο, έμπαινες μέσα και αν δεν ήσουν με το φανελάκι, έλιωνες στη ζέστη. Δεν με ένοιαζε που τον Φεβρουάριο έπρεπε να ήσουν με μπουφάν για να μου μιλήσεις. Είχα βρει αυτόν τον τρόπο και ζούσα. Αυτό που με ένοιαζε ήταν να έρθει ένας φίλος μου και να του φτιάξω ένα τσάι, αν υπήρχε και να πούμε κάτι και αυτό να έβγαζε μία αισιοδοξία».

Σε άλλο σημείο, μιλώντας για τη στάση των ανθρώπων του περιβάλλοντός του εκείνη την περίοδο, σημείωσε: «Πολλοί με πήραν να με βοηθήσουν, πολλοί δεν με πήραν, που έπρεπε να με πάρουν, για να με ρωτήσουν πώς είμαι. Δεν ήθελα να κουβαλάω την στενοχώρια της τότε ζωής μου και είχα μερικούς ανθρώπους, με τους οποίους έκανα παρέα, βγαίναμε, μιλάγαμε, βλέπαμε τηλεόραση, τρώγαμε ένα φαγητό στο σπίτι μου. Ήμουν απομονωμένος, έβγαινα, δεν πήγαινα για διακοπές, ή στο σπίτι μου στη Μήλο, γιατί ήξερα ότι θα το χάσω το σπίτι μου. Δεν ξαναπήγα καλοκαίρι στη Μήλο με τα σκάφη και τα φουσκωτά μου».

Δείτε τ βίντεο

Ανδρέας Μικρούτσικος: Είναι στημένες οι συγκρούσεις στην τηλεόραση? | AnesTea The Podcast #18
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης