Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στιγμιότυπα από το ταξίδι που έκανε με τα παιδιά της
Στο Μαρόκο ταξίδεψε η Μαντόνα μαζί με τα πέντε από τα έξι παιδιά της και δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στις εικόνες που μοιράστηκε με τους ακόλουθους στο Instagram, η 67χρονη τραγουδίστρια φαίνεται να ποζάρει σε διάφορα σημεία του Μαρακές, φορώντας γούνα και γούνινο καπέλο. Από το φωτογραφικό άλμπουμ δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες με τα παιδιά της. «Διακοπές στο Μαρόκο», έγραψε στη συνοδευτική λεζάντα της ανάρτησής της.
Ο χαλκός περιλαμβάνεται στο ευρύτερο σύνολο των μετάλλων που βρίσκονται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής στρατηγικής για την ενεργειακή μετάβαση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.