Λίγο πριν διαμορφωθεί η τελική δεκάδα του GNTM τα διαγωνιζόμενα μοντέλα πέρασαν από τη διαδικασία του Makeover που σε κάποιους έφερε κλάματα.
Η Άννα ήταν η παίκτρια που επηρεάστηκε πιο πολύ από όλους συναισθηματικά με την αλλαγή που έγινε στα μαλλιά της κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28 Νοεμβρίου.
«Να πω ότι δεν το περίμενα, θα είναι ψέμα, καταλαβαίνω και εμπιστεύομαι αυτά που λέτε, αλλά εντάξει...», είπε με δάκρυα στα μάτια, όταν ο Σταμάτης Καραΐσκος, που ανέλαβε να μεταμορφώσει τους διαγωνιζόμενους, της ανακοίνωσε ότι θα της κόψει τα μαλλιά.
Δείτε το βίντεο
Μόλις είδε το αποτέλεσμα, η Άννα αναγνώρισε ότι πρόκειται για μια πολύ προσεγμένη δουλειά, όμως τόνισε ότι δεν μπορεί να θεωρήσει τον εαυτό της όμορφο με τη νέα του εικόνα. Όπως εξήγησε, θα χρειαστεί καιρός για να τη συνηθίσει. «Πρέπει να το συνηθίσω. Δεν είναι ότι είναι κακό σαν κούρεμα. Αντιλαμβάνομαι ότι το κούρεμα είναι καλή δουλειά, απλά εγώ δεν μπορώ να με δω όμορφη έτσι», είπε.
«Όσο περνάει η ώρα και το βλέπω και το επεξεργάζομαι, βλέπω τι μπορώ να κάνω. Εντάξει, μπορεί να δουλέψει. Θεωρώ ότι με πολλή δουλειά στον καθρέφτη και με αυτοπεποίθηση θα το κάνω κάπως κομμάτι μου», πρόσθεσε.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.