Έμμα Χέμινγκ: Ο Μπρους Γουίλις αγαπούσε τα Χριστούγεννα, οι γιορτές είναι διαφορετικές πια

Έμμα Χέμινγκ: Ο Μπρους Γουίλις αγαπούσε τα Χριστούγεννα, οι γιορτές είναι διαφορετικές πια

Η σύζυγος του ηθοποιού που δίνει μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια αναγνώρισε ότι για τις οικογένειες ανθρώπων με τη συγκεκριμένη νόσο, οι γιορτές μπορεί να είναι πολύ δύσκολες

Έμμα Χέμινγκ: Ο Μπρους Γουίλις αγαπούσε τα Χριστούγεννα, οι γιορτές είναι διαφορετικές πια
Η Έμμα Χέμινγκ περιέγραψε πώς προσεγγίζει η οικογένειά της πλέον τις γιορτές μαζί με τον Μπρους Γουίλις, ο οποίος δίνει μάχη με την άνοια, τονίζοντας ότι παρά τις αλλαγές στην καθημερινότητά τους, τα Χριστούγεννα παραμένουν χαρούμενα, αλλά διαφορετικά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «People»  δήλωσε αρχικά: «Οι γιορτές είναι χαρούμενες, απλώς είναι διαφορετικές. Ο Μπρους αγαπούσε τα Χριστούγεννα και μας αρέσει να τα γιορτάζουμε μαζί του. Απλώς πλέον είναι διαφορετικά, οπότε προσαρμοστήκαμε σε αυτό».

Ο 70χρονος ηθοποιός διαγνώστηκε το 2022 με αφασία και στη συνέχεια με μετωποκροταφική άνοια. Η Χέμινγκ  έχει μιλήσει για την πορεία της υγείας του σε συνεντεύξεις της, στα social media και μέσα από το βιβλίο της «The Unexpected Journey: Finding Strength, Hope, and Yourself on the Caregiving Path», ενώ πρόσφατα αποκάλυψε ότι ο Γουίλις ζει σε διαφορετικό σπίτι από αυτό όπου μένει εκείνη με τις κόρες τους.

Στο συνέδριο «End Well 2025» που συμμετείχε η σύζυγος του ηθοποιού, μίλησε για τη φροντίδα ατόμων με άνοια. Η ίδια αναγνώρισε ότι για τις οικογένειες ανθρώπων με άνοια, οι γιορτές μπορεί να είναι «πολύ δύσκολες». Ωστόσο, τόνισε χαριτολογώντας: «Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να βάζουμε το "Die Hard", επειδή είναι χριστουγεννιάτικη ταινία» και πρόσθεσε «πρέπει να μάθεις και να προσαρμόζεσαι και να δημιουργείς νέες αναμνήσεις, φέρνοντας παράλληλα και τις ίδιες παραδόσεις που είχες πριν. Η ζωή συνεχίζεται. Απλώς συνεχίζεται. Η άνοια είναι δύσκολη, αλλά υπάρχει ακόμη και χαρά μέσα σε αυτήν. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να μην παρουσιάζουμε μόνο μια αρνητική εικόνα γύρω από την άνοια. Ακόμη γελάμε. Υπάρχει ακόμη χαρά. Απλώς είναι διαφορετική».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

GPO: Στις 12,6 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, με διπλάσιο ποσοστό από το ΠΑΣΟΚ

«Αύριο θα πάμε να ρίξουμε χειροβομβίδες, σιγά μη χάσω το πανηγύρι»: Τα τελευταία λόγια του 19χρονου Ραφαήλ στον πατέρα του (βίντεο)

Συγκλονίζει ο Σέζνι: «Χάνω τελείως την αίσθηση στα χέρια, δεν μπορώ να κρατήσω ένα μπουκάλι νερό»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης