Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μαρία Κλάρα παντρεύτηκε με τον σύντροφό της το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στην Τήνο.
Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media η Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία έδωσε το «παρών» στον γάμο, ενώ τραγούδησε έξω από την εκκλησία και στη δεξίωση μετά το μυστήριο.
«Η πιο όμορφη νύφη του κόσμου», έγραψε η τραγουδίστρια σε φωτογραφία που κοινοποίησε με την κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ντυμένη νύφη.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Στο γλέντι που ακολούθησε μετά τον γάμο της Μαρίας Κλάρα Μαχαιρίτσα με τον σύζυγό της, η Παυλίνα Βουλγαράκη ερμήνευσε μεταξύ άλλων το κομμάτι «Παθαίνω για εσένα».
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.