Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Σίσσυ Χρηστίδου, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στη Βαρκελώνη με τους γιους της. Η παρουσιάστρια έκλεισε τα 45 και μοιράστηκε φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα στα social media.
Η ίδια άλλωστε, είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά, δημοσιεύει υλικό από την καθημερινότητά της για να δώσει μια γεύση στους ακόλουθούς της. Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει σε ένα μπαλκόνι, κρατώντας στα χέρια της μία μικρή τούρτα γενεθλίων που γράφει πάνω «χαρούμενα γενέθλια».
Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της, η παρουσιάστρια έγραψε: «Γιορτάζοντας τα γενέθλιά μου στη Βαρκελώνη με τα αγόρια μου. 45 ταξίδια γύρω από τον ήλιο».
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»