Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Σίσσυ Χρηστίδου, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στη Βαρκελώνη με τους γιους της. Η παρουσιάστρια έκλεισε τα 45 και μοιράστηκε φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα στα social media.
Η ίδια άλλωστε, είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά, δημοσιεύει υλικό από την καθημερινότητά της για να δώσει μια γεύση στους ακόλουθούς της. Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει σε ένα μπαλκόνι, κρατώντας στα χέρια της μία μικρή τούρτα γενεθλίων που γράφει πάνω «χαρούμενα γενέθλια».
Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της, η παρουσιάστρια έγραψε: «Γιορτάζοντας τα γενέθλιά μου στη Βαρκελώνη με τα αγόρια μου. 45 ταξίδια γύρω από τον ήλιο».
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.