«Οι μεγάλοι που προσπαθούν να φαίνονται νέοι συχνά γίνονται γελοίοι», σχολίασε ο Γιάννης Μπέζος, αναφερόμενος στις τάσεις συμπεριφοράς και εμφάνισης που βλέπει γύρω του. Ο ηθοποιός μίλησε για τη διαφορά ανάμεσα στον ενθουσιασμό της νεότητας και τις επιπολαιότητες που συχνά κάνουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;», ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε στην παιδικότητα που χαρακτηρίζει πολλούς ανθρώπους. «Βεβαίως υπάρχει το παιδί μέσα μας όταν μεγαλώνουμε, αλλά ποια εκδοχή του υπάρχει; Πρέπει να παραμένει ο ενθουσιασμός, ένα θεϊκό στοιχείο που έχουν οι νεολαίοι. Γι’ αυτό και στους νέους συγχωρούμε υπερβολές. Αντίθετα, οι μεγάλοι όταν συμπεριφέρονται σαν νέοι, γίνονται γελοίοι», εξήγησε ο Γιάννης Μπέζος, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ισορροπίας.
Δείτε το βίντεο
Ο ηθοποιός δεν δίστασε να σχολιάσει και τις σημερινές τάσεις στη μόδα και την εμφάνιση, με σαρκασμό: «Το συναντώ πολύ στη γενιά μου, βλέπω τύπους με αλογοουρές, σκουλαρίκια, αρκουδόκρικους. Είναι αστεία πράγματα. Η εξωτερική εμφάνιση είναι προέκταση της διάθεσής μας. Με φαντάζεστε να έρθω αύριο με ξυρισμένο κεφάλι και μαγιό; Είναι ωραίο να συμβαδίζεις με την ηλικία σου. Είναι ολέθριο να συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι 25 χρονών».
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.