Εικόνες από τις διακοπές της, ανάμεσα στις οποίες και κάποιες με μαγιό, δημοσίευσε στο Instagram η Μαρία Ναυπλιώτου.
Η δημοφιλής ηθοποιός φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, γράφει στην ανάρτησή της για τον «αντιφατικό Αύγουστο».
«Ένας Αύγουστος αντιφατικός. Φως και σκιά μαζί. Κι όμως, αυτός ο τόπος στέκεται όρθιος» γράφει αρχικά στην ανάρτησή της η Μαρία Ναυπλιώτου και συμπληρώνει:
«Γιατί όπως έγραψε ο Οδυσσέας Ελύτης: "Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις"».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς