Εικόνες από τις διακοπές της, ανάμεσα στις οποίες και κάποιες με μαγιό, δημοσίευσε στο Instagram η Μαρία Ναυπλιώτου.
Η δημοφιλής ηθοποιός φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, γράφει στην ανάρτησή της για τον «αντιφατικό Αύγουστο».
«Ένας Αύγουστος αντιφατικός. Φως και σκιά μαζί. Κι όμως, αυτός ο τόπος στέκεται όρθιος» γράφει αρχικά στην ανάρτησή της η Μαρία Ναυπλιώτου και συμπληρώνει:
«Γιατί όπως έγραψε ο Οδυσσέας Ελύτης: "Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις"».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.