Μαζί με.... γουρούνια κολύμπησαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, δημοσιεύοντας βίντεο και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι δύο φίλες ταξίδεψαν στην Ιθάκη και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους επισκέφτηκαν το νησάκι Άτοκος, που είναι διάσημο μεταξύ άλλων για τα γουρουνάκια που βρίσκονται εκεί.
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο, με την ίδια να κολυμπά στα καταγάλανα νερά, δίπλα στα ζώα που έχουν γίνει ατραξιόν του μικρού νησιού, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της με το εξής σχόλιο: «Ότι πιο όμορφο έχουν δει τα μάτια μου».
Από την άλλη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε ένα παρόμοιο κλιπ, αλλά και φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με το μαγιό της πάνω σε ένα jet ski σε παραλία της Ατόκου, περιτριγυρισμένη από γουρουνάκια.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους