Μία κοινή δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Το ζευγάρι βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 17 Μαρτίου στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη με τίτλο «Καθαρμός». Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στην τηλεοπτική μεταφορά ενός άλλου έργου του συγγραφέα, του «Σασμού».
Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου πόζαραν αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό, ενώ φωτογραφήθηκαν και με τον Σπύρο Πετρουλάκη.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.