Μία κοινή δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Το ζευγάρι βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 17 Μαρτίου στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη με τίτλο «Καθαρμός». Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στην τηλεοπτική μεταφορά ενός άλλου έργου του συγγραφέα, του «Σασμού».
Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου πόζαραν αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό, ενώ φωτογραφήθηκαν και με τον Σπύρο Πετρουλάκη.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.