Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού πέρασε χρόνο με τις φίλες και την αδερφή της, Αλεξάνδρα. Μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε η Αμαλία Κωστοπούλου την Τρίτη 22 Ιουλίου στα social media, έδειξε τις στιγμές που μοιράστηκαν με αφορμή τον επικείμενο γάμο που πρόκειται να τελεστεί το 2026 στην Ελλάδα.
Ανακαλύπτουμε τις μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE και μετατρέπουμε την καθημερινή μας φροντίδα σε μια εμπειρία πολυτέλειας, επιστημονικής ακρίβειας και φυσικής ανανέωσης.
Με το πρόγραμμα My Health F1rst της Eurolife FFH έχεις την ευελιξία και τη σιγουριά να επιλέγεις γιατρό, νοσοκομείο και τρόπο κάλυψης σύμφωνα με τις ανάγκες σου.
Η δεύτερη ταινία της καμπάνιας με τίτλο “Safety in Your Hands” αναδεικνύει τη σημασία της υπεύθυνης οδήγησης, της σωστής συντήρησης ελαστικών και της προσοχής στον δρόμο για όλους.