Σε φάση διακοπών βρίσκεται και η Μαρία Σολωμού τροφοδοτώντας τον λογαριασμό της στο Instagram με τις πρώτες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές βουτιές της.
Η ηθοποιός βρέθηκε στην Πάρο από όπου ανέβασε και τα σχετικά καρέ στα social media.
«Let’s dive in» έγραψε η Μαρία Σολωμού στη λεζάντα του άλμπουμ από το νησί των Κυκλάδων με τα σχόλια να είναι αποθεωτικά για τη σιλουέτα της.
«Και αναρωτιόμουν πώς θα ήταν το καλοκαίρι αν είχε πρόσωπο», «γοργονάρα», «είσαι θεά και κουκλάρα και γυναικάρα», «ούτε 20αρες τέτοιο κορμί», «είχες πάντα ωραία μάτια... Που έλεγε και ο Περιστερόπουλος...» ήταν ορισμένα από τα σχόλια για τις φωτογραφίες της Μαρίας Σολωμού με μπικίνι από την Πάρο.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας