Νονά έγινε η Άννα Βίσση, αφού βάφτισε το τρίτο παιδί του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και της συζύγου του, Δήμητρας Κούστα. Ο γιος του ζευγαριού ήρθε στη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο και εκείνοι επέλεξαν για νονά τη διάσημη τραγουδίστρια, που είναι στενή τους φίλη. O Γιάννης Κούστας με τη σύζυγό του έχουν αποκτήσει ακόμη δύο κόρες, την 6χρονη Κατερίνα και την 3χρονη Στεφανία.
Το Μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή Ταξιάρχου Μιχαήλ του Πανορμίτου στη Σύμη. Μάλιστα, η Άννα Βίσση θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους, δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μερικά στιγμιότυπα. Σε ένα από αυτά απαθανατίζεται να κρατά τον μικρό Ιωάννη, όπως βαφτίστηκε ο γιος του ζευγαριού, ενώ στέκεται μπροστά στην κολυμπήθρα.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.