Μία εβδομάδα γεμάτη απρόσμενες εξελίξεις κορυφώνεται απόψε, Κυριακή 11 Μαΐου στις 21:00, στο live του «Big Brother» με παρουσιαστή τον Πέτρο Λαγούτη. Η Ζωή Ασουμανάκη, η Αργυρώ Κατσιγαράκη και ο Χρήστος Ντεντόπουλος είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και σε έναν από αυτούς το τηλεοπτικό κοινό θα ξεκλειδώσει την πόρτα της εξόδου από το σπίτι.
Ο σύμβουλος ψυχικής υγείας Γιώργος Λάγιος θα βρίσκεται στο στούντιο για να προσφέρει με τις γνώσεις του μία βαθύτερη ματιά στα γεγονότα και τους ανθρώπους. Παράλληλα, θα παρακολουθήσουμε σε πρώτη προβολή αποσπάσματα που συμπληρώνουν την εικόνα όσων διαδραματίστηκαν, την εβδομάδα που μας πέρασε, στο σπίτι του «Big Brother».
Δείτε το τρέιλερ
Σε αυτό το πρόγραμμα οι εκπλήξεις δεν σταματούν… Ένας νέος άντρας θα εμφανιστεί στο κατώφλι του σπιτιού. Τι υποδοχή θα έχει από τους υπόλοιπους συγκάτοικους; Όταν η ψηφοφορία κλείσει, θα μάθουμε σε ποιους δήλωσε τη στήριξή του το τηλεοπτικό κοινό. Για ποιον ή για ποια το ταξίδι του «Big Brother» ολοκληρώνεται απόψε;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.