Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συμπλήρωσε τα 50ά του γενέθλια στις 2 Μάιου και με αφορμή την ξεχωριστή ημέρα θέλησε να κάνει έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του. Ο πρώην ποδοσφαιριστής έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία δήλωσε ευγνώμων για τις εμπειρίες που έχει ζήσει και τους ανθρώπους που έχει γνωρίσει στη ζωή του. Ωστόσο, ο Μπέκαμ εξομολογήθηκε ότι η μεγαλύτερη επιτυχία του είναι η οικογένειά του. Το κείμενό του συνόδευσε με μια σειρά από φωτογραφίες με τον ίδιο και μέλη της οικογένειάς του, από τη μητέρα του και τις αδερφές του, μέχρι τη σύζυγό του Βικτόρια Μπέκαμ και τα παιδιά τους.
Όπως έγραψε στην ανάρτησή του: «Καθώς σκέφτομαι τη μέρα των γενεθλίων μου, νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για πολλά πράγματα στη ζωή μου: τις ομάδες στις οποίες έπαιξα, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τους φιλάθλους, τη χώρα μου και το ότι ήμουν αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, τα παιδιά που έχω γνωρίσει μέσω των διαφόρων φιλανθρωπικών οργανώσεων με τις οποίες συνεργάζομαι, την ομάδα που με στηρίζει στις επιχειρήσεις μου και τους φίλους που έχω γύρω μου. Νιώθω πραγματικά ευλογημένος. Όμως το μεγαλύτερο επίτευγμά μου ήταν και θα είναι πάντα η οικογένειά μου. Η μητέρα και ο πατέρας μου που θυσίασαν τόσα πολλά ώστε να μπορέσω να ζήσω το όνειρό μου και να γίνω ποδοσφαιριστής. Οι αδελφές μου, που έπρεπε να αντέξουν να ακολουθούν τον αδελφό τους στο τσουχτερό κρύο, βλέποντάς με να παίζω ποδόσφαιρο. Η υπέροχη γιαγιά και ο παππούς μου... Η σύζυγός μου και καλύτερή μου φίλη εδώ και 28 χρόνια και τα υπέροχα παιδιά μου, ο Μπρούκλιν, ο Ρομέο, ο Κρουζ και η Χάρπερ, είστε ο λόγος που σηκώνομαι από το κρεβάτι κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ που με κάνετε να χαμογελώ και που με κάνετε καλύτερο άνθρωπο. Σας αγαπώ όλους πάρα πολύ και σας ευχαριστώ που κάνατε τη σημερινή μέρα τόσο ξεχωριστή για μένα. Είστε ο κόσμος μου».
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.