Πριν από λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα η μουσικοθεατρική παράσταση - αφιέρωμα στη ζωή του Στράτου Διονυσίου, «Τα πήρες όλα κι έφυγες». Μεταξύ των συντελεστών, στο έργο συμμετέχουν και οι γιοι του αείμνηστου τραγουδιστή Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής, ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του πατέρα τους.
Το βράδυ της Κυριακής 16 Μαρτίου ανάμεσα στον κόσμο που έδωσε το «παρών» στο Θέατρο Παλλάς, για να παρακολουθήσει την παράσταση, ήταν και η σύζυγος του Στράτου Διονυσίου, Γεωργία Λαβένη. Πρόκειται για μία σπάνια δημόσια εμφάνισή της, καθώς η σύζυγος του τραγουδιστή δεν επιθυμεί την προβολή της στα φώτα της δημοσιότητας.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8iefrpvgu4p)
Μέσα από πλάνα που κυκλοφόρησε η εκπομπή «Buongiorno», φαίνεται η Γεωργία Λαβένη να παρακολουθεί την παράσταση - αφιέρωμα στον σύζυγό της, καθώς και τους τρεις γιους της πάνω στη σκηνή. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν μάλιστα, η στιγμή που ο Στέλιος και ο Άγγελος Διονυσίου την πλησίασαν, και έσκυψαν μπροστά της για να τη φιλήσουν. Ο Στέλιος Διονυσίου δεν μπόρεσε να κρύψει, το γεγονός πως είχε φορτιστεί συναισθηματικά, μιας και για λίγα λεπτά δεν μπορούσε να μιλήσει στο μικρόφωνο.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.