Τον δικό της Γολγοθά ανέβηκε τη Μεγάλη Παρασκευή η οικογένεια του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου...
UPD:
Τη Μεγάλη Παρασκευή άφησε τη τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 53χρονών η μόνη κόρη του Στράτου Διονυσίου, Τασούλα.
Νικημένη από τον καρκίνο, η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να δει να έρχεται στο κόσμο το εγγονάκι της που με τόση λαχτάρα περίμενε -η κόρη της πρόκειται να γεννήσει σε δύο μήνες. Σύμφωνα με την «Espresso», ο θάνατός της ήρθε ακριβώς 22 χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα της.
Η Τασούλα ήταν παντρεμένη στη Θεσσαλονίκη και έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στάθηκε, όμως, πάντα στο πλάι της μητέρας της και κοντά στα αδέρφια της, τον Στέλιο, τον Άγγελο και τον Διαμαντή με τα οποία ήταν πολύ δεμένη!
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.