Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση θανάτου του Μανώλη Λιδάκη στα 65 του χρόνια, συνάδελφοι και φίλοι του καταξιωμένου τραγουδιστή, σπεύδουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν τη θλίψη τους.
Ανάμεσα σε εκείνους που έγραψαν για τον θάνατο του Μανώλη Λιδάκη, ήταν και η Χάρις Αλεξίου, η οποία αδυνατεί να πιστέψει την απώλειά του. Συγκεκριμένα η Χάρις Αλεξίου δημοσίευσε σε story στο Instagram, μια φωτογραφία του τραγουδιστή, γράφοντας τα παρακάτω λόγια: «Όχι βρε αγόρι μου. Όχι αγαπημένη μου φωνή. Όχι Μανώλη μου τόσο νέος. Δεν το πιστεύω Θεέ μου».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.