Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση θανάτου του Μανώλη Λιδάκη στα 65 του χρόνια, συνάδελφοι και φίλοι του καταξιωμένου τραγουδιστή, σπεύδουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν τη θλίψη τους.
Ανάμεσα σε εκείνους που έγραψαν για τον θάνατο του Μανώλη Λιδάκη, ήταν και η Χάρις Αλεξίου, η οποία αδυνατεί να πιστέψει την απώλειά του. Συγκεκριμένα η Χάρις Αλεξίου δημοσίευσε σε story στο Instagram, μια φωτογραφία του τραγουδιστή, γράφοντας τα παρακάτω λόγια: «Όχι βρε αγόρι μου. Όχι αγαπημένη μου φωνή. Όχι Μανώλη μου τόσο νέος. Δεν το πιστεύω Θεέ μου».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών