Ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ κυκλοφόρησε ένα σινγκλ με τη Σκάρλετ Τζοχάνσον, το οποίο θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ του «Still Blooming». Η Σκάρλετ Τζοχάνσον συμμετέχει στο τραγούδι «The Best Is Yet To Come», το οποίο έχουν ερμηνεύσει οι τραγουδιστές Τόνι Μπένετ και Φρανκ Σινάτρα. Ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ είπε: «Ήμασταν μαζί στην ταινία Asteroid City, τότε της πρότεινα να ηχογραφήσει αυτό το τραγούδι μαζί μας».
«Εγώ είπα "έχουμε αυτό το άλμπουμ και κάποιοι άλλοι τραγουδούν"» και εκείνη απάντησε: «Πότε θα μου ζητήσεις να τραγουδήσω;"». «Πρόσθεσα "είναι τιμή μου" και εκείνη απάντησε: «ναι, γιατί όχι;" και προχωρήσαμε», ανέφερε ο ηθοποιός.
Το τραγούδι «The Best Is Yet To Come»
Στο άλμπουμ συμμετέχουν επίσης η Αριάνα Γκράντε και η Σίνθια Ερίβο. Η ποπ σταρ ερμηνεύει το τραγούδι «I Don't Know Why» (I Just Do) και η Ερίβο τραγουδά το «We'll Meet Again». Σε ανακοίνωση για το άλμπουμ Still Blooming σημειώνεται ότι τα τραγούδια προέρχονται από τη Χρυσή Εποχή του Μπρόντγουεϊ και το Great American Songbook, τη «βίβλο» της αμερικανικής pop και jazz μουσικής από τις χρυσές δεκαετίες της Jazz (1920-1960) μέχρι σήμερα.
Ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ είναι λάτρης της τζαζ και ο πρώτος μουσικός που άκουσε ήταν ο πιανίστας και τρεις φορές υποψήφιος για Grammy, Έρολ Γκάρνερ, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην Εθνική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ.
«Είμαι από το Πίτσμπουργκ και ο πατέρας μου έφερε στο σπίτι το άλμπουμ του Έρολ Γκάρνερ Plays Misty μόλις κυκλοφόρησε. Ενθουσιάστηκα με αυτό», τόνισε προσθέτοντας ότι από τότε άρχισε να μαθαίνει να παίζει τζαζ στο πιάνο.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.