Η Ευγενία Σαμαρά επέλεξε έναν ξεχωριστό προορισμό για να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων και να υποδεχτεί το νέο έτος. Η ηθοποιός που αγαπά πολύ τα ταξίδια και σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να φεύγει από την Ελλάδα και να ανακαλύπτει νέα μέρη, βρέθηκε στη Νορβηγία.
Η Ευγενία Σαμαρά που έχει ήδη μοιραστεί υλικό από το ταξίδι της ανάρτησε μερικά ακόμα στιγμιότυπα από την αλλαγή του χρόνου στη Νορβηγία. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, ποζάρει με φόντο το Βόρειο Σέλας, ενώ σε κάποιες άλλες απαθανάτισε τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ευγενία Σαμαρά έγραψε μεταξύ άλλων: «Καλή Χρονιά αγαπημένοι. Με ένα combo της τελευταίας ώρας του 2024 και της πρώτης του 2025. Η χρονιά μου άλλαξε με θαύματα και ξέρετε τι λένε ε; Έτσι θα μου πάει όλο το 2025».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.