Έναν ξεχωριστό προορισμό επέλεξε η Ευγενία Σαμαρά για τα φετινά Χριστούγεννα. Η ηθοποιός αγαπά πολύ τα ταξίδια και σε κάθε ευκαιρία, φροντίζει να φεύγει από την Ελλάδα και να ανακαλύπτει νέα μέρη.
Αυτή τη φορά, βρέθηκε στη Νορβηγία, από όπου και μοιράστηκε φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους. Άλλωστε, η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και εκτός από επαγγελματικούς λόγους, συχνά μοιράζεται υλικό από τη ζωή της με τους θαυμαστές της.
Στη νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευγενία Σαμαρά ποζάρει στα χιόνια και δείχνει στους ακόλουθούς της το Βόρειο Σέλας. Η ηθοποιός φόρεσε έναν σκούφο και ζεστά ρούχα και φωτογραφήθηκε μπροστά στο εντυπωσιακό φαινόμενο.
Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη δημοσίευσή της έγραψε: «Καλά Χριστούγεννα αγαπημένοι μου. Να είστε φωτεινοί, τολμηροί και μαγικοί και να οδηγείστε προς όλα αυτά που ονειρεύεστε. Εγώ είμαι εδώ».
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ