Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στην παρούσα φάση της ζωής της, δηλώνοντας ότι περιμένει το επόμενο επαγγελματικό της πρότζεκτ, ενώ παράλληλα παρακολουθεί σεμινάρια για την προσωπική και επαγγελματική της εξέλιξη.
Όσον αφορά τη σχέση της, ξεκαθάρισε ότι παρότι υπήρξαν παλιότερα προβλήματα, τώρα είναι καλά και χαρούμενη, τονίζοντας πως δεν έχει κάτι άλλο να προσθέσει.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5w0vsvqi5ox)
«Είμαι καλά, είμαι πολύ καλά. Είμαι σε μια φάση που περιμένω να δω ποιο θα είναι το επόμενο πρότζεκτ. Κάνω διάφορα σεμινάρια που θέλω για τη δική μου προσωπική κι επαγγελματική εξέλιξη και περιμένω κι εγώ τις γιορτές», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφορικά με τη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη, εξήγησε: «Δήλωσα το καλοκαίρι πότε όντως υπήρχε ένα θέμα και μετά είπα ότι είμαστε μια χαρά κι έγιναν και δημόσιες εμφανίσεις. Νομίζω ότι δεν έχω κάτι άλλο να πω πάνω σε αυτό το θέμα. Είμαι χαρούμενη».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών