Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και εξήγησε πως έχει πολύ καλές σχέσεις και με τις δύο, ενώ ανέφερε πως κατά τη δική του άποψη, θα τα ξαναβρούν.
«Είναι δύο γυναίκες που αγαπώ και εκτιμώ, έχουμε συνεργαστεί, αλλά αυτό είναι δικό τους, προσωπικό», είπε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5vw2jt57gll)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Την ξέρω από μικρή. Είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει στην τηλεόραση και με ό,τι καταπιαστεί, θα τα πάει καλά. Η συγκίνησή της στη συνέντευξη έδειξε αγάπη παρά οτιδήποτε άλλο», σημείωσε.
Όσο για την Έλενα Χριστοπούλου, είπε: «Πολύ καλά κάνει και δεν μιλάει. Ο κόσμος της μόδας και της σόουμπιζ είναι σκληρός και αδυσώπητος. Ας είμαστε με αγάπη ο ένας προς τον άλλο».
Τέλος, συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι θα τα ξαναβρούν οι δυο τους, η ζωή είναι μικρή».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.