Στη Βραζιλία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ και πιο συγκεκριμένα, στο Τρακόνζο.
Το διάσημο μοντέλο επισκέφτηκε το δημοφιλές θέρετρο και δεν παρέλειψε για άλλη μια φορά, να μοιραστεί υλικό από το ταξίδι της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ φωτογραφήθηκε με ένα κοντό πολύχρωμο σορτσάκι και ασορτί μπλούζα, στο πολυτελές κατάλυμα όπου διαμένει.
Ανάρτησε μάλιστα, τα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εντυπωσιάζοντας για ακόμα μια φορά τους ακόλουθούς της, που της άφησαν ιδιαίτερα θετικά σχόλια κάτω από τη δημοσίευσή της.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Τροπικό πρωινό».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.