Ο Χρίστος Αντωνιάδης έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου, όπου απάντησε στις φήμες χωρισμού από τη σύζυγό του.
Αρχικά, ρωτήθηκε για το αν είχε βγει στο παρελθόν ραντεβού με θαυμάστριά του. «Βεβαίως με τη γυναίκα μου. Ήρθε ως πελάτισσα και αυτό στο τέλος κατέληξε να γίνει γάμος και δύο παιδιά», απάντησε ο τραγουδιστής.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5lot3tqyi3l)
Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν, ο Χρίστος Αντωνιάδης ξεκαθάρισε: «Όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, απλώς είναι μια δύσκολη περίοδος. Αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή είναι δύσκολη περίοδος, θα χωρίσω με τη γυναίκα μου».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.