Σε δηλώσεις του στην κάμερα του «Happy Day», ο τραγουδιστής ανέφερε: «Υπήρχαν όντως θέματα, αλλά ξεπεράστηκαν. Πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης και νομίζω... Ας το αφήσουμε εκεί καλύτερα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4sqiog0i3eh)
Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Κακοσαίος δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι ζηλιάρης, αλλά μέχρι ένα ορισμένο σημείο, πιστεύω. Η σύντροφός μου με ζηλεύει αλλά μέχρι ένα ορισμένο σημείο και εκείνη». Σε ερώτηση για το αν κάνει δουλειές στο σπίτι, ο τραγουδιστής απάντησε: «Ναι αμέ, κάνω τις δουλειές του σπιτιού. Μου αρέσει να είναι και καθαρό το σπίτι, οπότε ανά 3-4 μέρες σκούπα, σφουγγάρισμα. Θα μαγειρέψω στην κοπέλα μου και εκείνη το ίδιο. Τα μακαρόνια είναι η σπεσιαλιτέ μου, στα μακαρόνια περιορίζομαι. Αλλά προσπαθώ. Φαγητό δεν έχω κάψει, αλλά το έχω κάνει χάλια, έχω βάλει μέσα της Παναγιάς τα μάτια».
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.