Έναν περίπου χρόνο μετά το σοβαρό ατύχημά του, ο Άρης Μουγκοπέτρος επέστρεψε και πάλι στις πίστες. Ο μουσικός είχε τραυματιστεί σε γλέντι το Πάσχα του 2025, όταν κροτίδα που κρατούσε στο χέρι του εξερράγη. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει δύο δάχτυλα και να επηρεαστεί σημαντικά η όραση από το δεξί του μάτι.
Έχοντας υποβληθεί σε αλλεπάλληλα χειρουργεία, ο Άρης Μουγκοπέτρος έπιασε και πάλι στα χέρια του το κλαρίνο και έπαιξε μπροστά σε κοινό. «Τα λόγια περιττά. Τα συναισθήματα μιλούν. Σας ευχαριστώ», ήταν τα λόγια με τα οποία συνόδευσε την ανάρτησή του.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.