Η κόρη της Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε πως δεν γνώριζε για την κακοποίηση της μητέρας της, μέχρι που είδε το ντοκιμαντέρ της, με τίτλο «Pretty Baby».
Η νεαρή Γκρίερ Χένσι μίλησε στο περιοδικό People, για του οποίου το εξώφυλλο φωτογραφήθηκε με τη μητέρα της και την αδερφή της. Όπως είπε, η μητέρα της δεν της είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τον βιασμό της από γνωστό στέλεχος του Χόλιγουντ, στα 20 της.
Η ηθοποιός ωστόσο, μιλάει για αυτό στο ντοκιμαντέρ της Hulu. Όπως είχε πει, είχε βγει για δείπνο με τον άνδρα για να συζητήσουν πιθανά έργα και συμφώνησε να πάει στο ξενοδοχείο του μετά.
Τότε, ο παραγωγός τη βίασε, με την Σιλντς να αναφέρει: «Φοβόμουν ότι θα με έπνιγε ή κάτι τέτοιο. Ήταν σαν πάλη. Σε κάποιο σημείο, πάγωσα εντελώς. Σκεφτόμουν μόνο "μείνε ζωντανή και φύγε". Ήξερα πώς να αποσυνδεθώ από το σώμα μου, το είχα εξασκήσει. Η μεγαλύτερη κόρη μου ξέρει για την εμπειρία μου, αλλά η μικρότερη όχι. Δεν την έχω προετοιμάσει για αυτό».
Σχολιάζοντας τα όσα ανακάλυψε για τη μητέρα της, η κόρη της Μπρουκ Σιλντς δήλωσε: «Σοκαρίστηκα. Μάθαινα πράγματα για εκείνη, την ίδια στιγμή που τα μάθαινε κι ο υπόλοιπος κόσμος. Το πήρα προσωπικά».
Τέλος, συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν θα είμαι εντάξει με ό,τι κακό της έχει συμβεί».
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.