Επίσης, δεν είναι άγνωστη στους τηλεθεατές του ABC, καθώς έχει αναλάβει την παρουσίαση των βραβείων CMA στο δίκτυο Alphabet μεταξύ 2008 και 2019.
Η Άντεργουντ ξεκίνησε τη μουσική καριέρα της το 2005, όταν νίκησε την 4η σεζόν του «American Idol». Θα πάρει την καρέκλα δίπλα στον Λάιονελ Ρίτσι και τον Λουκ Μπράιαν, όταν το σόου επιστρέψει του χρόνου για την 23η σεζόν.
Θεωρείται επίσης μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες όλων των εποχών, πουλώντας περισσότερους από 85 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και κερδίζοντας αμέτρητα βραβεία, συμπεριλαμβανομένων οκτώ Grammy.
Η Πέρι αποκάλυψε τον περασμένο χειμώνα ότι θα αποσυρθεί από κριτής του «Idol», μετά από επτά σεζόν.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»