Το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουλίου, η Δανάη Μπάρκα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, στην τελευταία εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τη φετινή σεζόν.
Για τη συγκεκριμένη μέρα, η παρουσιάστρια επέλεξε να βάλει το ίδιο κόκκινο φόρεμα που φορούσε στην πρώτη εκπομπή πριν 4 χρόνια.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2heoo9a7y1l)
Απευθυνόμενη στους τηλεθεατές, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Θα πω μια τελευταία Καλημέρα γιατί… ποτέ δεν ξέρεις… Καλημέρα! Είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε και αυτή τη σεζόν, αυτή τη σεζόν που μας χάρισε ωραίες στιγμές, μας χάρισε ωραίους ανθρώπους γύρω μας, μας χάρισε εμπειρίες και ωραία πράγματα. Πάντα κρατάμε τα καλά γιατί είμαστε φύσει αισιόδοξοι. Σήμερα αυτή η εκπομπή θα είναι ένα όνειρο! Θα θυμηθούμε τις χαρές και τις φάρσες μας. Θα σας αποχαιρετήσουμε και θα δώσουμε το νέο μας ραντεβού στο τέλος» .
Στο τέλος, πρόσθεσε: «Φοράω το φόρεμα που φορούσα στην πρώτη πρώτη εκπομπή της ζωής μου, πριν τέσσερα χρόνια».
Η Δανάη Μπάρκα στην πρεμιέρα του «Πάμε Δανάη» το 2020
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.