Το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουλίου, η Δανάη Μπάρκα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, στην τελευταία εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τη φετινή σεζόν.
Για τη συγκεκριμένη μέρα, η παρουσιάστρια επέλεξε να βάλει το ίδιο κόκκινο φόρεμα που φορούσε στην πρώτη εκπομπή πριν 4 χρόνια.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2heoo9a7y1l)
Απευθυνόμενη στους τηλεθεατές, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Θα πω μια τελευταία Καλημέρα γιατί… ποτέ δεν ξέρεις… Καλημέρα! Είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε και αυτή τη σεζόν, αυτή τη σεζόν που μας χάρισε ωραίες στιγμές, μας χάρισε ωραίους ανθρώπους γύρω μας, μας χάρισε εμπειρίες και ωραία πράγματα. Πάντα κρατάμε τα καλά γιατί είμαστε φύσει αισιόδοξοι. Σήμερα αυτή η εκπομπή θα είναι ένα όνειρο! Θα θυμηθούμε τις χαρές και τις φάρσες μας. Θα σας αποχαιρετήσουμε και θα δώσουμε το νέο μας ραντεβού στο τέλος» .
Στο τέλος, πρόσθεσε: «Φοράω το φόρεμα που φορούσα στην πρώτη πρώτη εκπομπή της ζωής μου, πριν τέσσερα χρόνια».
Η Δανάη Μπάρκα στην πρεμιέρα του «Πάμε Δανάη» το 2020
Το ΥΓΕΙΑ θα αναλάβει δωρεάν την παρακολούθηση και φροντίδα ασθενών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τον διαχρονικό κοινωνικό του ρόλο και τη δέσμευσή του στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία.
Η Marks & Spencer, ή αλλιώς M&S, μεταφέρεται σε νέο, μεγαλύτερο κατάστημα στο The Mall Athens και παρουσιάζει τη θερινή συλλογή 2026 σε έναν χώρο σχεδιασμένο για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.