Το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουλίου, η Δανάη Μπάρκα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, στην τελευταία εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τη φετινή σεζόν.
Για τη συγκεκριμένη μέρα, η παρουσιάστρια επέλεξε να βάλει το ίδιο κόκκινο φόρεμα που φορούσε στην πρώτη εκπομπή πριν 4 χρόνια.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2heoo9a7y1l)
Απευθυνόμενη στους τηλεθεατές, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Θα πω μια τελευταία Καλημέρα γιατί… ποτέ δεν ξέρεις… Καλημέρα! Είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε και αυτή τη σεζόν, αυτή τη σεζόν που μας χάρισε ωραίες στιγμές, μας χάρισε ωραίους ανθρώπους γύρω μας, μας χάρισε εμπειρίες και ωραία πράγματα. Πάντα κρατάμε τα καλά γιατί είμαστε φύσει αισιόδοξοι. Σήμερα αυτή η εκπομπή θα είναι ένα όνειρο! Θα θυμηθούμε τις χαρές και τις φάρσες μας. Θα σας αποχαιρετήσουμε και θα δώσουμε το νέο μας ραντεβού στο τέλος» .
Στο τέλος, πρόσθεσε: «Φοράω το φόρεμα που φορούσα στην πρώτη πρώτη εκπομπή της ζωής μου, πριν τέσσερα χρόνια».
Η Δανάη Μπάρκα στην πρεμιέρα του «Πάμε Δανάη» το 2020
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.