Συγκεκριμένα, περιέγραψε πώς η μεγάλη συγκίνηση και τα ασταμάτητα κλάματα της Αλέξιας ενώ ήταν στο στούντιο με τη σπουδαία ηθοποιό εμπόδισε την ηχογράφηση του ντουέτου, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί σε ξεχωριστές φάσεις από τις δύο γυναίκες.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2evlhx05mrl)
Αναλυτικά, περιέγραψε: «Το 1994 αποφάσισα να κάνω την παράγωγη σε έναν δίσκο της Αλέξιας, ο δίσκος λεγόταν "Τα Κλασικά". Εκεί έφερα την Ρένα Βλαχόπουλου να ηχογραφήσει το “Έχω απόψε ραντεβού”. Η Ρένα δεν ήξερε την Αλέξια, όταν της το πρότεινα, με ρώτησε “ποια είναι αυτή η Αλέξια, μπας και είναι καμία άφωνη;”. Της λέω: "Όχι, Ρένα μου, η Αλέξια είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια" και θέλω να έρθεις να πεις αυτό το τραγούδι μαζί της. Μου λέει "εντάξει, θα έρθω, αλλά στο λέω από τώρα, δεν πρόκειται εγώ να το πω δεύτερη φορά, μια και έξω θα πάει". Της λέω "η Αλέξια είναι μια καταπληκτική τραγουδίστρια, δεν πρόκειται να σε καθυστερήσει καθόλου". Όταν πήγα τη Ρένα στο στούντιο, η Αλέξια χαίρεται πάρα πολύ που έχει τη Ρένα Βλαχόπουλου μαζί της για το ντουέτο, μου είπε ότι είχε πολύ άγχος, της λέω "άσε το τρακ τώρα, να τελειώνουμε". Μπαίνουν μέσα, ξεκινάει. Η Αλέξια άρχισε να κλαίει, της λέω: "Τι έπαθες; Της λέω πες το τραγούδι γρήγορα, γιατί η Ρένα δεν είναι για πολλά-πολλά". Μου λέει: "Αχ, συγγνώμη Μάκη μου, πώς θα πω το τραγούδι, συγκινήθηκα πάρα πολύ, η Ρένα Βλαχόπουλου είναι μπροστά μου για πρώτη φορά στη ζωή μου».
Και συνέχισε: «Δεύτερη φορά πάλι ξεκινάει το τραγούδι, πάλι η Αλέξια βάζει τα κλάματα. "Τι έγινε ρε παιδιά;", λέει η Ρένα, "γιατί κλαις κορίτσι μου;". "Τίποτα, κυρία Ρένα, συγκινήθηκα που σας βλέπω", λέει η Αλέξια. "Βρε, άσε τις συγκινήσεις, γιατί πρέπει να πάω να κάνω και σκορδαλιά στον άντρα μου και με περιμένει", απαντάει η Βλαχοπούλου».
Κλείσιμο
Τέλος, ο Μάκης Δελαπόρτας ήρθε στο τέλος της ιστορίας: «Η Ρένα τελικά εκείνη την μέρα είπε το δικό της μέρος και την επομένη μπήκε στο στούντιο η Αλέξια και “κούμπωσε” μαζί της. Οι ατάκες του τραγουδιού "πού πήγες;", "ήταν ωραίος, ψηλός, μελαχρινός;", όλα αυτά έγιναν κολλητά, κομμένες, η μία μετά την άλλη. Έτσι έγινε αυτό το ντουέτο, αυτό το ιστορικό ντουέτο, που τελικά δεν ειπώθηκε ποτέ και από τις 2 μαζί, αλλά από την καθεμία ξεχωριστά. Έτσι, έγινε από τη μεγάλη συγκίνηση της Αλέξιας που έχοντας απέναντί της τη Ρένα Βλαχοπούλου δεν μπορούσε να τραγουδήσει».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.