Ισμήνη Καλέση: Αδιάφορο το να παίζεις δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου, εγώ είχα απογοητευτεί

Ισμήνη Καλέση: Αδιάφορο το να παίζεις δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου, εγώ είχα απογοητευτεί

Είχε ένα γυαλί μπροστά της που όσο και να το χτύπαγες, δεν σε άκουγε, πρόσθεσε η ηθοποιός

isminilakesi3
Η Ισμήνη Καλέση μίλησε για τη συνεργασία της με τη Ρένα Βλαχοπούλου και τους ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, που συνάντησε στα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Όταν ρωτήθηκε για τη Ρένα Βλαχοπούλου και τη συνεργασία τους, η ηθοποιός τόνισε ότι ήταν αδιάφορο και τελικά, η συμπεριφορά της την απογοήτευσε. «Αδιάφορο το να παίζεις δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου, είχε ένα γυαλί μπροστά της. Το χτύπαγες, τοκ τοκ, αλλά δεν άκουγε τίποτα» ανέφερε στην αρχή.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1hy2sf3mo1l)

Κλείσιμο
Στην πορεία, η Ισμήνη Καλέση τόνισε: «Την ταινία την έκανε, κοίταζε τον εαυτό της πολύ, δεν είχε επαφή με τα υπόλοιπα. Ενώ στη "Γκαρσονιέρα για Δέκα" που ήταν ο Δαδήρα ο υπέροχος σκηνοθέτης και με είχε πάει ο Ανδρέας Φιλιππίδης... άλλοι άνθρωποι αυτοί δεν ξαναέρχονται. Εκεί είχαμε επικοινωνία γι' αυτό είχε επιτυχία η ταινία. Γιατί πριν γυρίζουμε τη σκηνή πεθαίναμε στο γέλιο μεταξύ μας».

Πίσω στη συνεργασία της με τη Ρένα Βλαχοπούλου, η Ισμήνη Καλέση ανέφερε: «Εγώ με τη Βλαχοπούλου είχα απογοητευτεί. Δεν με αλλάζει όμως σαν άνθρωπο, την περνάω».


Ειδήσεις σήμερα:

Εμφύλιος για τα αδέρφια Μαζωνάκη: Το μούδιασμα των συγγενών και η εγχείρηση της αδερφής του τραγουδιστή

Η υπόθεση Mondelez και το πρόστιμο των €337,5 εκατ. - Ελλάδα κι άλλες 7 χώρες ζητούν φρένο στους Γεωγραφικούς Περιορισμούς

«Μου είπαν μην τολμήσεις να μιλήσεις, εδώ δεν είμαστε καλά παιδιά»: Το κύκλωμα των εφοριακών στη Χαλκίδα απειλούσε τα θύματά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης