Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε μαζί με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Λεμονίδη, στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και εξέφρασε την επιθυμία της να συμμετέχει στην ελληνική τηλεόραση.
Αρχικά περιέγραψαν τη ζωή μετά τον γάμο τους, τις τηλεοπτικές συζητήσεις της πρώην παίκτριας του Survivor, αλλά και τις προσπάθειες να αποκτήσουν ένα παιδί.
«Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις για την καλοκαιρινή εκπομπή στο ΟΡΕΝ. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαι στην ελληνική τηλεόραση, ταιριάζω στο lifestyle, το έχω ξανακάνει» δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2amqvbp1735)
Ο σύζυγός της, πρόσθεσε: «Ευελπιστώ ότι η συνεργασία αυτή θα πραγματοποιηθεί. Πιστεύω ότι η showbiz και η ελληνική τηλεόραση χάνουν που δεν έχουν την Ελισάβετ σε κάποια εκπομπή. Ελπίζω να πραγματοποιηθούν τα όνειρά της, θέλω να τη δω διακαώς στην τηλεόραση και να… ηρεμήσουμε όλοι».
Όσο για το αν θα παρουσίαζαν κάποια εκπομπή μαζί, ο Νεκτάριος Λεμονίδης απάντησε αρνητικά.
«Θα ήθελα να σκέφτεται λίγο παραπάνω πριν μιλήσει. Κάποιες φορές λέει παραπάνω πράγματα απ’ όσο θα έπρεπε. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να κάνω κάτι τηλεοπτικά με την Ελισάβετ στην τηλεόραση. Είμαι ταγμένος στην ιατρική» σχολίασε.
Τέλος, πρόσθεσε ότι: «Θέλουμε να κάνουμε παιδί αλλά χωρίς άγχος. Κάποια στιγμή ελπίζουμε να συμβεί το ευτυχές γεγονός».
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.