Κατερίνα Ζαρίφη: Η τηλεοπτική σεζόν που έρχεται είναι ακόμα πιο δύσκολη
Η τηλεόραση χάνει την υπομονή της κι όταν τη χάνει, βράσ' τα, πρόσθεσε
Η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, αλλά και τις δυσκολίες που εκτιμάει πως έρχονται το επόμενο διάστημα.
«Η σεζόν που έρχεται είναι ακόμα πιο δύσκολη. Πιστεύω ότι θα έχουμε λιγότερες εκπομπές κι άλλες εκπλήξεις. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι πάμε σε μία τηλεόραση "πονάει χέρι, κόβει χέρι". Η τηλεόραση χάνει την υπομονή της κι όταν τη χάνει βράσ’ τα», δήλωσε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2855ls5z3zl)
Στη συνέχεια, η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε: «Δεν είμαι καθόλου σίγουρη πως θα δούμε του χρόνου την αφεντομουτσουνάρα μου στο γυαλί γιατί βλέπω να γίνονται πολλές καραμπόλες ακόμα. Το παν είναι να προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βγαίνει μία καλή εικόνα και να στηρίξουμε τη ψυχαγωγία. Βοηθάτε να στηρίξουμε τη ψυχαγωγία γιατί θα μας καταπιεί το μαύρο. Ναι, καταλαβαίνω ότι θα πιάσεις ένα κομμάτι της ενημέρωσης και δεν αγνοείς την πραγματικότητα, αλλά θα ήθελα να έχουμε αμιγώς ψυχαγωγικές εκπομπές».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.