Επίσης, η παρουσιάστρια αποκάλυψε, σε αντίθεση με τις δηλώσεις των φετινών παρουσιαστών, πως όταν εκείνη και η αδελφή της, Ματθίλδη Μαγγίρα, παρουσίασαν την Eurovision το 2008 και το 2009 είχαν πληρωθεί κανονικά.
Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Εμάς με την Ματθίλδη, οι φανς μας έδωσαν όλα τα ενημερωτικά, όχι η ΕΡΤ. Από εκεί και πέρα, μόνες μας κάτσαμε και δουλέψαμε και γράφαμε τα κείμενα και ψάξαμε να βρούμε λεπτομέρειες. Αλλά όλο το υλικό ήρθε από τους θαυμαστές. Έχεις ένα πρόγραμμα με πληροφορίες για την κάθε χώρα και αν θες πας να πεις και 5 πράγματα παραπάνω ρε παιδί μου».
Δείτε το βίντεο
Για τα σχόλια που άκουσαν οι φετινοί παρουσιαστές και την απάντηση που έδωσαν, η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε: «"Εμείς παρουσιαστές δεν ήμασταν, προσπαθήσαμε, κάναμε ό, τι καλύτερο μπορούσαμε, κάναμε και 2-3 λάθη, ", αν έβγαινε [σ.σ. ο Ζερόμ Καλούτα] και έλεγε αυτό, δεν θα μίλαγε κανένας».
Και διευκρίνισε: «Μόνο ο καλλιτέχνης δεν πληρώνεται. Οι χορευτές, αυτοί που κάνουν τα φωνητικά, ο σκηνοθέτης, όλοι αμείβονται και όλων τα έξοδα είναι πληρωμένα».
Στη συνέχεια, αποκάλυψε: «Εμείς με την Ματθίλδη είχαμε αμοιβή και τις δυο χρονιές. Αλλά, η αμοιβή συμπεριλάμβανε όλο το πακέτο. Διότι εμείς παρουσιάσαμε και έναν ελληνικό τελικό, για τον οποίο κάναμε έναν μήνα πρόβες και έναν μήνα προετοιμασίας».
Κλείσιμο
Επιπλέον, η Μπέττυ Μαγγίρα σημείωσε ότι μπορεί οι Ζερόμ Καλούτα και Θανάσης Αλευράς να έχουν κάποιου άλλου είδους συμφωνία με την ΕΡΤ και γι' αυτό να μην πληρώθηκαν: «Επειδή προφανώς οι άνθρωποι έχουν μια συμφωνία με την ΕΡΤ, και ο Ζερόμ έχει μια ταξιδιωτική εκπομπή και ο Θανάσης ήταν στα "Νούμερα" του Φοίβου Δεληβοριά και δεν ξέρω αν θα συνεχίσει, μπορεί να έχει και κάποια άλλη σύνδεση με την ΕΡΤ, δεν ξέρω. Μπορεί να έχουν κλείσει κάτι για του χρόνου ή μπορεί να τους είπαν "κάντε και αυτό, σας πληρώνουμε τα έξοδα". Δεν νομίζω ότι λένε τα παιδιά ψέματα, βγήκε και ο Ζερόμ ότι έγινε αμισθί».
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.