Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτδημοσίευσε ακόμα ένα βίντεο, στο οποίο κάνει κατακόρυφο, μπροστά στην πισίνα.
Το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία προσέχει πολύ τη φυσική του κατάσταση και καθημερινά, δίνει μια γεύση στο κοινό της από τις ασκήσεις, που κάνει.
Αυτή τη φορά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να κάνει γιόγκα μπροστά σε μια πισίνα.
Στο σύντομο κλιπ, η Γκουλάρτ φαίνεται να στηρίζεται μόνο στο κεφάλι και τους αγκώνες της, στο πλάι της πισίνας, ενώ σηκώνει ψηλά τα καλλίγραμμα πόδια της.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε το μότο της. «Συγκέντρωση! Αφοσίωση! Κίνητρο!», σημείωσε.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.