Κατερίνα Λέχου για τον ρόλο της στη Μάγισσα: Ο κόσμος μου λέει δεν το περιμέναμε αυτό από εσάς

Κατερίνα Λέχου για τον ρόλο της στη Μάγισσα: Ο κόσμος μου λέει δεν το περιμέναμε αυτό από εσάς

Και λέω ότι αυτό είναι η επιτυχία, ότι είναι έξαλλοι μαζί μου, πρόσθεσε η ηθοποιός

katerina_lexou
Η Κατερίνα Λέχου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο της στη σειρά, «Μάγισσα», το θέατρο, την τηλεόραση και τις συνεργασίες της με άλλους ηθοποιούς.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, την Τρίτη 19 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, για τον ρόλο της στη σειρά του ΑΝΤ1, δήλωσε: «Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτόν τον ρόλο. Περιμένα κι εγώ, όπως ξέρεις περιμένω, δεν κάνω κάθε χρόνο τηλεόραση, γιατί θέλω να διαλέγω. Είχα την τύχη να με διαλέξουν και να με πείσει ο Λευτέρης Χαρίτος, ο οποίος επέμεινε πολύ. Ήταν πολλά τα επεισόδια και του είπα ότι δεν έχω δουλέψει ξανά σε τέτοιο φορμάτ, δεν ήξερα αν θα ανταπεξέλθω. Ξεκουραζόμουν σε μια παραλία στη Σίφνο και είχα τον Λευτέρη Χαρίτο να μου μιλάει στο τηλέφωνο και του είπα: "εντάξει, ένταξει, θα το κάνω"».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czxqyz06smsh)
Κλείσιμο

Για το αν παρακολουθεί τα σχόλια που κάνουν για εκείνη, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν ασχολούμαι με τα σχόλια στο διαδίκτυο. Δεν έχω και τον χρόνο. Ήδη με απορροφά αυτό το μαραφέτι με αυτά που ψάχνω. Επίσης, με ενδιαφέρει η ζωντανή επαφή με τον κόσμο, μου μιλάνε στο σούπερ μάρκετ, στο κομμωτήριο. Ο κόσμος είναι πολύ απογοητευμένος από μένα, μου λένε “δεν το περιμέναμε αυτό από εσάς”. Και λέω ότι αυτό είναι η επιτυχία, ότι είναι έξαλλοι μαζί μου».

«Όταν έκανα τηλεοπτικό ήταν τηλεοπτικό, όταν ήταν θέατρο ήταν θέατρο. Ποτέ δεν έκανα και τα δύο μαζί», πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Λέχου.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Πολλά χρόνια αισθάνομαι ότι είμαι ο φυσικός μου χώρος, με την έννοια ότι είναι ένας χώρος που εν τέλει μου κάνει καλό. Όχι ότι φεύγει το τρακ και η αγωνία».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czxrcjasm4s1)

Για την πορεία της καριέρας της, η ηθοποιός σημείωσε: «Νομίζω ότι για κάποιον λόγο διαλέγουμε κάτι και για κάποιον λόγο μας επιτρέπει ο Θεός να πάμε σε αυτόν τον δρόμο και όχι σε εκείνον, για να βρούμε κάτι, να μάθουμε κάτι. Το λάθος είναι πολύ σχετική έννοια για εμένα».

Σχετικά με τις επαγγελματικές συνεργασίες της και τη χημεία που πρέπει να έχουν οι ηθοποιοί μεταξύ τους, η Κατερίνα Λέχου δήλωσε: «Η χημεία αντικατοπτρίζεται στην οθόνη, την εισπράττει ο θεατής. Πάντα μου λένε τι ωραία που ταίριαξα με τον Γιάννη τον Μπέζο, ή τον Στέλιο τον Μάινα. Υπήρχε χημεία μεταξύ μας, το νιώθαμε και εμείς και πάντα ευχόμασταν να το δει ο θεατής και το είδε. Δεν μπορείς να την παραγγείλεις όμως, ούτε μπορείς να το ξέρεις απο πριν. Ένας πολύ καλός σκηνοθέτης ή ένας πολύ καλός casting director μπορεί να το ξέρει αυτό. Εγώ πού να το ξέρω; Εντάξει μπορεί και να το ξέρω».

Ειδήσεις σήμερα:

Κύκλωμα μαστροπείας: Το ζευγάρι που εξέδιδε ανήλικες - Δύο από τις κοπέλες ήταν θύματα και της Λορέλας

Υψηλής σημασίας για Ελλάδα και ΗΠΑ το ραντεβού Μητσοτάκη με Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο

Έρευνα ΠΟΥ: Αναπνέουμε καθαρό αέρα μόνο σε επτά χώρες του πλανήτη - Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης